Asayiş
  • 6.12.2005 00:06

İŞYERİ SAHİBİ KENDİ MAĞAZA MÜDÜRÜNÜ SİLAHLA BÖYLE ÖLDÜRDÜ

MESUT PALA
ANTALYA  - Antalya'nın en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Doğaner Ayakkabıcılık'ın müdürü olduğu iddia edilen şahıs kurşunlanarak öldürüldü.


Olay Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Doğaner Ayakkabıcılık'ta saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğaner Ayakkabıcılık'ın sahibi Ahmet Doğaner akşam saatlerinde mağazaya geldi.

İddiaya göre, Mağazanın müdürlüğünü yapan Yaşar Ertek ile konuşurken bir anda silahına sarılan Ahmet Doğaner, Ertek'i kurşun yağmuruna tuttu. Olay yerinden hızla uzaklaşan Doğaner kayıplara karıştı. Olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri Ertek'i, yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri inceleme yaparken, olay yerine gelen Ertek'in eşi Şükran Ertek ve oğlu Yılmaz Ertek sinir krizleri geçirdi. Polislerin sakinleştirmeye çalıştığı Şükran Ertek polislere eşini görmek istediğini haykırdı. Oğlu Yılmaz Ertek ise annesini sakinleştirmek için elinden geleni yapmaya çalıştı.


Şükran Ertek, "3 yıl önce buraya geldik, eşimi müdür yaptılar. Ben inanma dedim. Doğanerler aldı seni benden" diye feryat etti. Oğluna sarılarak ağlayan Şükran Ertek, "Sen Yaşar'ımın oğlusun Yılmaz'ım. Seni çok severdi baban, adını baban koymuştu" diye hıçkırıklara boğuldu. Polislerin bir anlık dalgınlığından faydalanan Şükran Ertek, mağazanın içine girerek eşinin yerde yatan cansız bedenine baktı. Yılmaz Ertek, babasının cansız bedenini görünce gözyaşlarını tutamadı. Mağazanın yanında duran demir kapıyı yumruklayan Yılmaz'ı polisler sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerinden uzaklaştırılan Şükran Ertek ile oğlu Yılmaz Ertek birbirlerine sarılarak ağladı. Ertek'in cenazesi Antalya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Polis, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Ahmet Doğaner'i her yerde ararken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:30

İLGİLİ HABERLER