Spor
  • 29.9.2021 23:47

İtalya'da gecenin olayı! Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüdü, maç sonu şok tepki!..

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Milan, San Siro'da Atletico Madrid'i konuk etti. Karşılaşmaya Cüneyt Çakır'ın kararları damga vururken Milan'ın Hırvat forveti Rebic gördüğü kırmızı kartın ardından Çakır'ın üzerine yürüdü. İtalyanlar maçın ardından Cüneyt Çakır'ı çok sert eleştirdi. İşte detaylar...

ÇAKIRIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ BÜYÜK TEPKİ: İHANET, MAÇI MAHVETTİ

ÇAKIR'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ! BÜYÜK TEPKİ: İHANET, MAÇI MAHVETTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Milan, San Siro'da Atletico Madrid'i konuk etti. Maça Cüneyt Çakır'ın kararları damga vururken İtalyanlar maçın ardından Çakır'a çok sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

ATLETICO, İTALYADAN 3 PUANLA AYRILDI

ATLETICO, İTALYA'DAN 3 PUANLA AYRILDI

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Milan sahasında İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i konuk etti. Karşılaşmayı Atletico Madrid 2-1 kazandı ve bu sezon Devler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı.

MILAN HIZLI BAŞLADI

MILAN HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Milan, Atletico Madrid kalesinde büyük tehlikeler yarattı. Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao 20. dakikada kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı Milan'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

İKİNCİ YARIDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Maçın ikinci yarısında ise Atletico Madrid müthiş bir geri dönüşe imza attı. 84. dakikada Griezmann ile eşitliği sağlayan İspanyol temsilcisi 90+7'de VAR kararı ile kazanılan penaltıyı Luis Suarez ile gole çevirdi ve maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

CÜNEYT ÇAKIRA TEPKİ

CÜNEYT ÇAKIR'A TEPKİ

Karşılaşmanın ardından İtalyanlar Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Maçın ilk yarısında Kessie'yi kırmızı kartla oyun dışında bırakan Çakır, maçın son dakikasında verdiği penaltıyla eleştirilerin hedefi haline geldi.

STEFANO PIOLI: İYİ MAÇ YÖNETMEDİ

STEFANO PIOLI: İYİ MAÇ YÖNETMEDİ

Maçın ardından Milan Teknik Direktörü Pioli Milan yaptığı açıklamada, "Hakem Cüneyt Çakır iyi maç yönetmedi. Sadece kırmızı kart ve penaltıyı söylemiyorum. %50 %50 olarak görebileceğiniz pozisyonlarda kararlar hep Atletico Madrid lehineydi. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık ama yazık oldu." ifadelerini kullandı.

CAPELLO: MAÇI MAHVETTİ

CAPELLO: MAÇI MAHVETTİ

Fabio Capello maçın ardından İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Milan'ı beğendim. Hızlı ve iyi futbol oynadılar. Ancak bu gecede kötü olan hakem Cüneyt Çakır'dı. Maçı mahvetti. VAR da müdahale etmedi. Şampiyonlar Ligi'nde böyle hakemlik yapamazsınız." ifadelerini kullandı.

REBIC, ÇAKIRIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

REBIC, ÇAKIR'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bu arada Milan'ın Hırvat forveti Ante Rebic, Franck Kessie'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüdü. Bu anlar kameralara böyle yansıdı. Maçın ardından İtalyan basını da Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 29.9.2021 23:30

İLGİLİ HABERLER