Spor
  • 20.7.2019 20:17

İtalyanlar duyurdu!.. Galatasaray'dan Falcao'ya müthiş teklif

Galatasaray, dünyaca ünlü yıldız için kesenin ağzını açtı! 2 yıllık sözleşme...

Kadrosunu dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmek isteyen transferin hızlı takımı Galatasaray, bir futbolcuyu daha kadrosuna katmaya yakın...2018-19 sezonunu şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı kazanan sarı kırmızılılar, devlerle başa baş mücadele etmek için güçlü bir kadro oluşturmak istiyor.Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaraylı kurmaylar, transfer konusunda büyük titizlikle hareket ediyor.

Yeni sezonun kadrosuna Fulham'dan Ryan Babel ve Seri gibi yıldızları katarak, orta sahaya çok önemli iki takviye yapan Cimbom, transfer sayısını 6'ya çıkardı.

Yine hücum hattına Jimmy Durmaz ve Adem Büyük gibi deneyimli iki futbolcuyu katan Galatasaray, savunma hattına da Fenerbahçe'den Şener Özbayraklı ve Valentine Ozornwafor'u katmıştı.Kaleci İsmail Çipe'den aradığını bulamayan sarı kırmızılı ekip, Fernando Muslera'ya alternatif olarak Bursaspor'dan Okan Kocuk'u transfer ederken, forvet için çalışmalarını ise sürdürmeye devam ediyor.

Devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray'ın, bu oyuncunun yerine ise dünyaca ünlü bir golcüyü katmak istediği biliniyor.Diagne'nin satılması durumunda gol bölgesine çok büyük bir yıldızı dahil etmek için dört koldan çalışmalarını sürdüren Galatasaray'la ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim olan Kolombiyalı golcü ile ilgili İtalyan basınından gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi.

Cimbom'un transfer gündemindeki en önemli isim Monaco'nun santrforu Radamel Falcao.

İtalyan basınından ise söz konusu transferle ilgili olarak bugün gündeme bomba gibi düşen bir son dakika haberi geldi.

İtalya'nın önde gelen spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından Cimbom'un 33 yaşındaki futbolcuya yıllık 5 milyon eurodan iki senelik kontrat teklif ettiğini duyurdu.

İtalyan gazeteci, kulübüyle bir yıllık sözleşmesi kalan ve yıllık maaşı 9 milyon euro olan Falcao'nun ise 6 milyon euro talep ettiğini ve görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

 

Güncellenme Tarihi : 20.7.2019 20:23

İLGİLİ HABERLER