Spor
  • 17.8.2022 00:54

İtalyanlar haberi verdi.. İşte Andrea Belotti’nin Galatasaray'dan kazanacağı yıllık ücret…

Transferde dünya Galatasaray’ı konuşacak! İşte Andrea Belotti’nin kazanacağı yıllık ücret…

Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray, transferlerini de bu yönde yapıyor. Dries Mertens, Haris Seferovic ve Lucas Torreira gibi yıldız transferlerle sezona başlayan sarı-kırmızılı ekip, futbol dünyasına damga vuracak bir transfere daha hazırlanıyor. Aslan, serbest statüdeki Andrea Belotti'ye resmi teklif yapmak için bir görüşme ayarladı. İtalyanlar, Galatasaray'ın Belotti'ye yapacağı teklifi de duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları…

 Futbolda geçtiğimiz sezon yaşanan kötü dönemin ardından yeni bir yönetim ve hocayla 2022-2023 sezonuna başlayan Galatasaray, şampiyonluk hedefliyor.

Ligin ilk haftasında Antalyaspor'a karşı son dakikalarda alınan galibiyet takımı havaya sokarken, ikinci haftada oynanan Giresunspor maçı hayal kırıklığına neden oldu.

Yeni sezonda ilk kez taraftarı önüne çıkan sarı-kırmızılılar, dolu tribünler önünde etkisiz kaldı ve Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu.

Bu mağlubiyetin ardından transfere yeniden ağırlık veren Galatasaray, stoper ve forvet için girişimlerini hızlandırdı.Victor Nelsson satılmasa dahi bir stoper takviyesi yapmak isteyen yönetim, bu mevki için genç ve gelecek vaat eden bir ismi arıyor.

Öte yandan forvet bölgesi için İtalyan golcü Andrea Belotti'yle yapılan girişimler resmiyete taşındı.

BELOTTI ROMA'YI DAHA FAZLA BEKLEMEYECEK

Son olarak Torino forması giyen 28 yaşındaki Andrea Belotti, kulübüyle yeni sözleşme imzalamadı ve serbest statüye düştü.Bunun üzerine Avrupa kulüplerinden birçok teklif alan yıldız golcü, İtalyan devi Roma'ya transfer olmak istiyordu.

Ancak Roma, Eldor Shomurodov'u henüz elden çıkaramadığı için Belotti transferinde harekete geçemedi. Bunun üzerine İtalyan basınında Belotti'nin Roma'yı daha fazla beklemeyeceği yazıldı.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği yıldız golcü Andrea Belotti'nin geleceği için belirleyici haftaya girildi. Serie A ekibi Roma'yı daha fazla beklemek istemeyen İtalyan yıldız bu hafta kararını vermeyi planlıyor.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın Mertens transferini de duyuran İtalyan gazeteci Orazio Accomando, Galatasaray'ın Belotti için yapacağı teklifi yazdı.Habere göre Galatasaray, Andrea Belotti ile yarın sabah bir görüşme gerçekleştirecek.

Sarı-kırmızılı ekip, sezon başına 3 milyon 300 bin Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme teklifinde bulunacak.İtalyan golcünün bu hafta içerisinde geleceğiyle alakalı bir karar vermesi bekleniyor. İtalyan medyasında Galatasaray'ın transfer için bastırdığı söylendi.

28 yaşındaki tecrübeli forvet Andrea Belotti, 7 sezon formasını giydiği Torino'da çıktığı 251 resmi maçta 113 gol, 28 asistlik katkı sağladı.

Güncellenme Tarihi : 17.8.2022 00:57

İLGİLİ HABERLER