İYİ Parti fena karıştı

••1 dk okuma
İYİ Parti fena karıştı

Hızlı Özet

“İYİ Parti İstanbul Kurucu İl Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz da, "Partimin Grup başkanvekili Yavuz Bey’in iradesi benim, bizim ve hiçbir İYİ Partilinin iradesi olamaz. Eğer AKP’de siyaset yapmak istiyorsa parti hala orada" dedi.”






İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun, "Erdoğan’ın iradesi devlet iradesidir ‘Yenikapı Ruhu’ canlanmalı" sözleri İYİ Parti'de görüş ayrılıklarına yol açtı.



İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun, "Erdoğan’ın iradesi devlet iradesidir ‘Yenikapı Ruhu’ canlanmalı" sözleri İYİ Parti'de farklı görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu. İYİ Parti kurucusu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Onur Aydın, "Yavuz Bey’in açıklamaları son derece şahsi ve kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Bu tespitler şahsımı yada İYİ Parti’ye gönül veren milyonları bağlayıcı nitelikte değildir. Çünkü İYİ Parti bu ilkeler üzerine inşa edilmemiştir.Yavuz Ağıralioğlu’nun iradesi de İYİ Parti’nin iradesi değildir" dedi.



İYİ Parti İstanbul Kurucu İl Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz da, "Partimin Grup başkanvekili Yavuz Bey’in iradesi benim, bizim ve hiçbir İYİ Partilinin iradesi olamaz. Eğer AKP’de siyaset yapmak istiyorsa parti hala orada" dedi.



İYİ Parti çok fena karıştı



Akşener kimin yanında yer aldı?



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, partisinin İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz’ın oğlunun önceki gün düzenlenen düğününde İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte görüntü vermesi, "Ben Yavuz beyin yanındayım" yorumlarına neden oldu.






Bu haber 312 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Instagram Story İndirme Sitelerinde Hangisi Daha İyi
Gündem

Instagram Story İndirme Sitelerinde Hangisi Daha İyi

Beş story indirme sitesini aynı üç hikaye üzerinden, ortak ölçütlerle karşılaştırdık. Instagram story indir aramasında karşınıza çıkan araçların çoğu ilk bakışta birbirine benziyor; farkı kullanıcı adıyla arama, ücret, kurulum ve ses belirliyor. İlk sırayı Bayigram aldı. Site, hikaye aracını fotoğraf ve video indirme seçenekleriyle tek çatıda topluyor ve destek hattında aynı gün yanıt veriyor. Sıralamayı kullanıcı adıyla arama, ücret ve indirme sınırı, program gerektirmeme, video hikayede sesin korunması ve destek erişimi ölçütlerine göre yaptık.

Habervitrini12157 Görüntüleme
 9 belediye başkanı AK Parti'ye katılacak
Gündem

9 belediye başkanı AK Parti'ye katılacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. Toplantıda AK Parti'ye katılan yeni belediye başkanlarına rozet takılacak. CHP, Yeniden Refah ve İYİ Parti'den toplam 9 belediye başkanı partiye geçecek.

Habervitrini10449 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti
Gündem
#Güncel#Gündem#AK Parti

Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında fon soruşturmasında dikkat çeken yeni bir iddia ortaya atıldı. Özata Denizcilik hisselerindeki işlemlerden 2,17 milyar TL çektikleri öne sürülen Kaya çiftinin, yaklaşık 2,2 milyar TL’yi Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hesabına yatırdığı iddia edildi.

Habervitrini13476 Görüntüleme
KANGAL ve EJDERHA'dan dron tehditlerine karşı çifte savunma
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

KANGAL ve EJDERHA'dan dron tehditlerine karşı çifte savunma

ASELSAN, mini/mikro İHA ve yeni nesil FPV dron tehditlerine karşı geliştirdiği KANGAL FPV 100 ve EJDERHA AD 210 sistemlerinin kabiliyetlerini sahada sergiledi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini14793 Görüntüleme