Gündem
  • 10.7.2020 22:04

İYİ Partili ayyaş Levent Özeren tutuklandı

FETÖ şakşakçılığı yaptığı Tweetlerini, "Çok içtim kafam iyiydi" deyip paçayı kurtaran İYİ Parti milletvekili adayı Levent Özeren Binali Yıldırım'ın eşine hakaret etmişti. Rezilliği ortaya çıkınca , "İnanın hiç haberim yok o yazıdan. birisi hesabımı çalmıştı o tarihlerde belli ki o yazmış" deyip yırtmak istedi ama bu kez adaleti eksiksiz uygulayan bir hakim vardı karşısında.. O hakimde kıvırmasını ve yalanını dikkate almadan tutuklayıverdi.
Küfürbaz İYİ partili oflaya puflaya cezaevinin yolunu tuttu.

Bursa'da, sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Levent Özeren, tutuklandı.

Paylaşımlarıyla ilgili olarak "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ile "Cumhurbaşkanına hakaret" iddiasıyla Osmangazi ilçesinde gözaltına alınan Özeren'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Son dakika haberi: Bursada gözaltına alınan Levent Özeren tutuklandı

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Özeren tutuklandı.

Daha önce İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.

NE DEMİŞTİ

Levent Özeren 2015 yılında sosyal medya hesabında Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak" paylaşımında bulunmuştu.

Özeren bu paylaşıma yönelik internette büyüyen tepkiler üzerine bir süre sonra paylaşımını sildi.

DHA'nın haberine göre İYİ Parti'nin eski Bursa il yöneticisi ve milletvekili aday adayı olan Özeren, Bursa'daki evinde gözaltına alındı.

Polis ekipleri, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan perşembe akşamı saat 22:30 gibi Özeren'i Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan mahallesinde oturduğu evde gözaltına aldı.

Güncellenme Tarihi : 10.7.2020 22:14

İLGİLİ HABERLER