Gündem
  • 24.10.2020 11:24

İYİ Parti'nin akil adamı Enver Altaylı'nın eli kanlı CIA ajanı hocası

Nihat Genç’ten bomba ifadeler! İşte Enver Altaylı’nın Ortadoğu’yu suikastlerle kasıp kavuran hocasının gizli tarihi

CIA ajanı Enver Altaylı’nın, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Rasim Bölücek ile binin üzerinde görüşme gerçekleştirdiği belirlendi. Enver Altaylı’nın hocası olan Ruzi Nazar’ın geçmişine değinen Nihat Genç, ‘Kılıçdaroğlu’nun CHP değişecek diyen bu lafında ağrıma giden şey şu, sen kimsin neyi değiştireceksin, lafın doğrusu şu: Birileri seni de partini de değiştirmiş, sen de kukla rolü oynamışsın’ dedi.

Nihat Genç’ten bomba ifadeler! İşte Enver Altaylı’nın Ortadoğu’yu suikastlerle kasıp kavuran hocasının gizli tarihi

Nihat Genç’ten bomba ifadeler! İşte Enver Altaylı’nın Ortadoğu’yu suikastlerle kasıp kavuran hocasının gizli tarihi

Eski MİT'çi Enver Altaylı FETÖ'den gözaltına alındı

DEMİREL İLE

FETÖ’nün siyasi ayağı, CIA ajanı Enver Altaylı iddianamesinden çıktı. Altaylı’nın, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Rasim Bölücek ile binin üzerinde görüşme gerçekleştirdiği belirlendi. Kılıçdaroğlu’nun ağzına sakız olan “kontrollü darbe” söyleminin de bir CIA üretimi olduğu anlaşıldı.

Buğra Kavuncu'nun dayı kızına yüzüğü FETÖ imamı takmış - - Son Dakika  Haberler

FETÖCÜLERLER

Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanıyla bir CIA ajanının binin üstünde telefon görüşmesi II. Dünya Savaşı’ndan bugüne, son yüzyılın en büyük haberi olduğunu dile getiren yazar Nihat Genç, Enver Altaylı’nın hocası olan Ruzi Nazar’ın geçmişine değindi.

Ruzi Nazar'ı Anlatan MİT'çi - Hüseyin Şengül - biamag

Nihat Genç, ‘Kılıçdaroğlu’nun CHP değişecek diyen bu lafında ağrıma giden şey şu, sen kimsin neyi değiştireceksin, lafın doğrusu şu: Birileri seni de partini de değiştirmiş, sen de kukla rolü oynamışsın’ ifadelerine yer verdi.

İşte o yazıdan bir kısım,

Enver Altaylı iddianamesinde Altaylı’nın Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Rasim Bölücek’le binin üstünde telefon görüşmesi düne damgasını vurdu. Ekranlar gece yarılarına kadar ‘binin üstünde’ telefonun şaşkınlığını konuştu. Ekranlarda CHP’yi savunan yorumcular bile ‘sersemlediler’, ağızlarını açıp tek laf edemediler.

Sözcü, Cumhuriyet, haberi yaptı ama Kılıçdaroğlu’nun danışmanının adını geçirmemeye özen gösterdi, Oda Tv ise danışmanın adından hiç bahsetmedi.

Oysa Kılıçdaroğlu’nun danışmanıyla bir CIA ajanının binin üstünde telefon görüşmesi II. Dünya Savaşı’ndan bugüne, son yüzyılın en büyük haberiydi. Çünkü Enver Altaylı, iç savaşlar, suikastlerle Ortadoğu’yu kasıp kavuran Ruzi Nazar’ın ‘talebesiydi’. Hatta Habertürk’te Balçiçek Pamir’in programına çıkıp ustası Ruzi Nazar’a yazdığı kitabı hayran hayran anlatmıştı.

Bağlantısızlar Hareketi’ne karşı savaşmak

Bağlantısızlar Hareketi’ni Amerika ve Sovyetler’e karşı üçüncü dünyanın ülkeleri kurmuştu, Tito, Nehru, Nasır, Nukrama, sonra Küba. Üçüncü dünya ülkeleri bir güç olarak özellikle silahsızlanma konusunda bir araya geldiler, sonra bu liderlerin ve ülkelerin hepsi ‘etnik’ ve ‘din’ tartışmalarıyla bertaraf edildiler, kimler tarafından bertaraf edildiler, bilginizde.

Malezya, Endonazya, Afganistan’dan girip Mısır, Cezayir, Irak, Türkiye’den çıktılar, hepsinde milli liderleri ulus devletleri yıkmak için kırk yıl çalıştılar şeriatçıları örgütleyip CIA’ya bağlayıp ve sonunda başardılar, hepinizin bilginizde.

Yani coğrafyaları havaya uçurmuş ülkelerde iç savaşlar çıkartmış darbeler üstüne darbeler yapmış binlerce suikast düzenlemiş haritaları değiştirmiş ulus devletlerin anayasalarını ortadan kaldırmış vs. kesintisiz elli yıl süren bir büyük ‘yıkım’dan söz ediyoruz.

Bizim hissemize de 60 darbesi, 12 Mart, 80 darbesi, 28 Şubat, ve 12 Eylül öncesi beş bin gencin öldüğü iç savaş, Maraş, Çorum olayları ve sonra FETÖ ve kanlı alçak darbesi düştü.

Ve muhafazakar milliyetçiler şeriatçılığa dönüşen sinsi gizli örgütler içinde kanalize edildi, en meşhurları, içinden FETÖ’nün de çıktığı Milli Mücadeleciler.

Dünkü yüzyılın haberi karşısında Karar Gazetesi de ‘sessiz’ kaldı, neden acaba, çünkü Karar yazarları Taha Akyol ve Ahmet Taşgetiren de aynı milli mücadele örgütündedir, ve Taha Akyol Hergün Gazetesi’nde Enver Altaylı ile birlikte çalışmıştır.

Enver Altaylı’nın hocası olan Ruzi Nazar (ortadaki NAZİ)

Gladyo cinayetleri

70’li yıllarda Ruzi Nazar’ın evi de Ankara Bahçelievler Yedinci Cadde girişindeki petrol istasyonunun yanındaydı, hala gizemini koruyan bir yığın cinayet, mesela Bahçelievler’de yedi TİP’li gencin öldürülmesi gibi.

Muammer Aksoy, Bahriye Uçok’tan Uğur Mumcu’ya kadar bir çok ‘cinayet’ ve suikast hala faili meçhul gizemlerini koruyor, her biri dev ve bilge yazarlardı, ülkenin kan can damarlarıydı, hepsi bertaraf edildi, bilginizde.

Bunun adına biz değil kendileri ‘gladyo’ diyor. Gladyo 80 öncesi milliyetçi muhafazakar yapılara sızmış örgütlemişti ve 1980’den sonra ülkemizde ‘gladyo’nun rolü Fetullahçılar’a verildi, işte FETÖ-CIA ilişkileri, bilginizde.

İşte bu gladyonun Türkiye ve Orta Asya’da en kilit adamı da Enver Altaylı. MİT ve CIA ajanı olduğunu kendisi itiraf ediyor. Orta Asya’da Fetullahçı okulların önünü kim açtı? Hızla geçelim, Orta Asya’dan El Kaideci, DAEŞ’çi ‘intihar bombacılarını’ kim devşirdi?

Ayrıntıya girmeden ana başlıklarıyla geçelim, yukarıdaki olayların yaygınlığını büyüklüğünü şiddetini düşünün, coğrafyalar karton gibi söküldü yakıldı milyonlarca insan göç etti milyonlarca Müslüman öldü.

İşte bu karanlık adam Cumhuriyet’i kuran Cumhuriyet Halk Partisi’nin baş danışmanıyla binin üstünde telefon görüşmesi yapıyor, ne kadar büyük bir felaket haberi.

Cep telefonunuzla Amerika’yı dahi arayıp on saniyede görüşmek mümkün. Dün akşam bütün ekranlarda Enver Altaylı’nın meşhur ‘bin’ telefon görüşmesi konuşuldu. CHP sözcülerinin çıkıp ekranlara bağlanıp açıklama yapması yalanlaması ya da iftiradır iddiadır gerçek değildir diye partiyi savunması bir kaç saniyelik işti. Ekranlara çıkıp kendilerini savunacak güçleri yüzleri yoktu. Bu sessizliğin anlamı: Rezillikten büyük skandaldan büyük utançtan büyüktür.

Dün akşam CHP infilak etmiş havaya uçmuştur.

Kılıçdaroğlu’nun CHP değişecek diyen bu lafında ağrıma giden şey şu, sen kimsin neyi değiştireceksin, lafın doğrusu şu: Birileri seni de partini de değiştirmiş, sen de kukla rolü oynamışsın.

23 OCAK 2020 NİHAT GENÇ

Güncellenme Tarihi : 25.10.2020 01:24

İLGİLİ HABERLER