Sağlık
  • 23.5.2019 12:10

İyi ve Sorunsuz Bir Uyku Nasıl Olur

Son zamanlarda herkesin merak ettiği ürün hem dünyada hem de ülkemizde duyulduğu günden bu yana horlamadan şikayet eden kişiler tarafından tercih edilmektedir. Horlamadan kurtulmak için pek çok farklı yöntem bulunurken bunlara bir yenisi daha katıldı. Uyku sırasında yeterli havayı alamayan kişiler istem dışı başını arkaya atmaktadır. Bu neden ile dilini geriye yaslar ve ağızdan gelen hava girişi kapanmaktadır. Kapanan hava girişinden dolayı solunum yolunda bulunan dokular titreşerek horlamanın meydana gelmesine neden olmaktadır.

Horlama sonucunda çıkan ses nedeni ile horlayan kişi ya da yanında uyuyan kişiler çok fazla rahatsız olmaktadır ve snorezz horlamayı engellemek ve daha rahat nefesler alınması yardımcı olan bir tedavi yöntemidir. Böylece hem kaliteli uyku geçirmek hem de daha rahat olmak için bu ürünü pek çok kişi kullanmaktadır.

Son dönemlerde adının çok fazla duyulduğu ve kullanan kişiler tarafından olumlu yorumlar gelen snorezz spreyin birçok etkileri bulunmaktadır. Düzenli kullanım sonrasında uyku kalitesinin artmasına ve daha rahat nefes almaya yardımcı olabilir. Horlama sorunu bütün bir gece uykudan uyanmanıza neden olabilir.

Bu neden ile horlamadan kurtulmak için pek çok yöntem denenmektedir. Horlama sorunun ortadan kalkmasına snorezz yardımcı olan bir yöntem türüdür. Nefes kanalları ve sinüslere etki ederek horlamanın sonlanmasına destek sağlamaktadır. Ayrıca kalp dostu olan ürün kalbe daha fazla oksijen gitmesini sağlar yardımcı olan ürün kalbin sorunsuz çalışmasına etki gösterecektir.

İçeriği tam olarak organik bitki özleri ile üretilmektedir. Kullanan kişilerden olumlu yorumlar gelen ürün içerisinde okaliptüs, aloevera, defne yaprağı, lavanta çiçeği ve vitamin B8 bulunmaktadır. İlk kullanımdan sonra solunum yollarını açmaya yardımcı olabilir. Böylece horlamanın bitmesine yardımcı olan ürün bitkisel içeriğe sahip olması ile nefes kanalarına direkt destek sağlayan ürün Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır.

Snorezz nasıl kullanılır? İçinde bulunan sprey ile kullanımı hem çok daha kolay hem de pratik olmaktadır. Uyumadan önce toplam olarak 2 sağ 2 sol burun deliğine toplam 4 doz püskürtülmesi gerekir. Daha sonra hiç kalkmadan yaklaşık 5 dakika kadar sırt üstü uzanmanız gerekmektedir. Olumlu sonuçlar elde etmek için snorezz sprey düzenli kullanılması çok önemlidir.

 

Güncellenme Tarihi : 23.5.2019 12:11

İLGİLİ HABERLER