Asayiş
  • 18.4.2021 16:25

İyiyim dedi ölü bulundu

İki hafta önce 'İyiyim' demişti, bugün ölü bulundu

Antalya’da iki hafta önce öldü sanılıp yalnız yaşadığı dükkanına gelen polislere ‘Ben iyiyim’ diyen 61 yaşındaki adamı, bu hafta ölü bulundu. Polis ekipleri yaptıkları incelemede Büyüten'in yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiğini belirledi. Dükkanın kapısında polisin bulduğu ‘Uğrayamıyorsan borcunu gönder’ notu ise dikkat çekti.

olay, Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi 732 Sokak'taki apartmanda, dükkandan bozma tek odalı evde meydana geldi. Tek başına yaşayan Nihat Büyüten'den haber alamayan mahalle muhtarı Hasan Kahraman, öğle saatlerinde kapısı hafif aralık eve girdi.

Kahraman, Nihat Büyüten'in cansız bedeni ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede Büyüten'in yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemenin çalışmasının ardından Nihat Büyüten'in cenazesi, adli tıp morguna kaldırıldı.

 

 

İki hafta önce öldü sanılıp kapısına gelen polislere
 
 
İki hafta önce öldü sanılıp kapısına gelen polislere

'İKİ HAFTA ÖNCE DE HABER ALAMADIK 'İYİYİM' DEDİ'

Muhtar Kahraman, iki hafta önce de Nihat Büyüten'den haber alamayınca polisle evine geldiklerini belirterek, "Bir süre sonra kapıyı açarak 'Ben iyiyim' dedi. Bugün de kapısının hafif aralıklı olduğunu görünce bakmak istedim. Ağır koku vardı. Sonrasında yerde cansız bedenini gördüm ve polise haber verdim" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.4.2021 16:27

İLGİLİ HABERLER