Spor
  • 5.1.2014 00:06

Izet Hajrovic kimdir

Bosna Hersek'li genç oyuncu sol ayaklı olmasına rağmen hem sağ hem de sol açıkta görev yapabiliyor.

Dün Grasshoppers'ın sportif direktörünün açıklamaları bugün de İzet Hajroviç'in açıklamaları artık ayrılığın resmileşmesinin an meselesi olduğunu açıkca ortaya koydu.

İsviçre basınına yaptığı açıklamalarla kulüpten ayrılacağı sinyalini veren Hajroviç, Türk pasaportu almasının da bir yolu olacağını açıkladı.

Grasshoppers 5 milyon Euro istiyor

İsviçre basınında çıkan haberlere göre Grasshoppers, Galatasaray'dan İzet için 5 milyon Euro istiyor. Galatasaray ise teklifinde 4 milyon Euro'ya kadar çıktı. Grasshoppers'ın maddi anlamda zor bir dönemden geçiyor olması ve oyuncunun ayrılmak istemesi transferi bitme noktasına getirdi.

İdmana çıkmadı

Dün yılbaşı tatilinden sonra ilk kez antrenman yapan Grasshoppers'da Hajroviç idmanda yer almadı. Hajroviç'in sırtında bir ağrı olduğu için antrenmana katılmadığı söylensede İsviçre basınından gelen bilgilere göre Hajroviç, transfer görüşmeleri yüzünden idmana çıkmadı ve Galatasaray'a imza atmak üzere.

Hocası Michael Skibbe'de transferi doğruladı

Alex Telles transferini bitirmeye çok yaklaşan Galatasaray, ikinci bombayı İzet Hajrovic ile patlanmaya hazırlanırken, Bosnalı oyuncu için Grasshopper Teknik Direktörü ve Galatasaray'ın da eski teknik direktörlerinden Michael Skibbe'den de bir açıklama geldi.

İsviçre basınına ayrılık sinayli veren İzet Hajrovic'in, ayrılmaya yakın olduğunu kabul eden Michael Skibbe, Bosnalı'nın ayrılmasının kendileri açısından büyük bir kayıp olduğunu, "Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bu transfer kendisinin de (Hajrovic'in) en büyük hayallerinden biriydi. Sportif açıdan bizim için çok büyük bir kayıp olacak ancak diğer taraftan baktığımızda da kulübün varlığı ve finansal açıdan ayakta kalabilmesi için önemli bir fırsat" ifadelerini kullandı.

Skibbe, Hajrovic'in Galatasaray'a transferinin tıpkı sezon başıda CSKA Moskova'ya 3.6 milyon euroya satılan Steven Zuber'de olduğu gibi ekonomik zorunluluklardan dolayı olduğunu da dile getirdi.

Hajrovic'in danışmanı Milos Malenovic de bu transfer hakkında kısa bir açıklama yaparken, kulüp ile Bosnalı oyuncu arasında sadece birkaç detayın kaldığını belirtti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:46

İLGİLİ HABERLER