Gündem
  • 13.3.2021 13:47

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yandaş gazeteci Enver Aysever’e özel ihale

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce seçilen gazeteci Enver Aysever'in günlük 13 bin 250 lira maliyetle "seçilmiş" 20 İzmirliyi "okuryazar yapacağı" ortaya çıktı. Teknik şartnamenin 3. maddesinde “Yüklenici firma, atölye etkinliklerini gerçekleştirecek gazeteci-yazar Enver Aysever ile aralarında yaptıkları protokolü, sözleşme imzalandıktan sonra bir ay içerisinde idareye sunacaktır…” ifadeleri dikkat çekti. Yani ihaleyi hangi firma kazanırsa kazansın Enver Aysever ile sözleşme imzalaması şart koşuluyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği okuryazarlık kursu için, sadece Enver Aysever’in eğitimci olacağı sözleşme bedeli 238 bin lira olan bir ihale düzenledi. Sözleşme kapsamında, Aysever’in masrafları da belediye tarafından karşılanacak.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği okuryazarlık kursu için ihale düzenledi.

 

 

 
 

238 bin TL’lik sözleşme bedeline sahip eğitim kapsamında, sadece Enver Aysever eğitim verecek. İhale kim tarafından kazanılırsa kazanılsın Aysever, kursun eğitmeni olacak.

Masraflar belediye tarafından karşılanacak

Okuryazarlık kursu kapsamında, 18 yaşın üstünde 20 kişi eğitim görecek. Enver Aysever’in yol ve konaklama masrafları da belediye tarafından karşılanacak. Bu masrafların belediyeye maliyeti yaklaşık 13 bin lira olacak.

 

 

 
 

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.3.2021 14:07

İLGİLİ HABERLER