Sağlık
  • 11.7.2020 03:29

İzmir’de Psikolojik Danışmanlık

Psikolojik danışmanlık ve terapi günden güne daha fazla insan tarafından tercih edilen bir hizmet haline gelmiştir. Bir çok psikolojik semptom ve psikiyatrik durum ilaç tedavisi olmadan da tedavi edilebilmesi bu hizmetlerin yaygınlaşmasını ve günden güne tercih edilmesinde en önemli etken olmuştur.

Psikologlar büyük şehirlerde daha fazla tercih edilmektedir. Bu şehirlerin başında da İzmir gelmektedir. İzmir hem bireysel terapiler hem de çift terapilerinde en çok başvuru alan şehirlerin başında gelmektedir. İnsanlar kendilerine en iyi desteği sağlayacak uzmanı araştırırken karşılarına çıkan merkezler içinde seçim yapmakta zorlanabilmektedirler.

Bu yazımızda İzmir psikolog aramalarında  en çok tercih edilen merkezlerden birisi olan Nora Psikoloji ve merkezin çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler vereceğiz.

Bilimsel Terapi Uygulamaları ve Uzman Klinik Psikologlar

Nora Psikoloji uzmanları her biri alanlarında tecrübeli uzman klinik psikologlardan oluşmaktadır. Merkez bünyesinde, yetişkin, ergen ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık ve terapi hizmeti sunmaktadır. Bu çalışmalarda bilişsel davranışçı terapiler, şema terapi, ACT, EMDR ve çocuklar için oyun terapisi uygulamaları kullanılmaktadır.

Merkezde bulunan psikologlardan randevu almadan önce özgeçmişlerini ve danışan yorumlarını okuyarak başvuru konunuzla çalışan uzmanı seçebilirsiniz. Bu konuda bilgi almak ve uzman yönlendirmesi için merkeze doğrudan telefonla da ulaşarak sorularınızı iletebilirsiniz.

İzmir’de Tavsiye Edilen Psikologlar

Açıldığı ilk günden bugüne İzmir psikolog aramaları için doğru adres olan merkez İzmir’de en çok tavsiye edilen psikologlarla hizmet vermektedir. Danışan odaklı ilgili ve profesyonel uygulamalar sayesinde hizmet verdiği danışanlarla aldığı olumlu sonuçlar benzer sorunlar yaşayan bir çok danışanın yaşadıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olmuştur. İnternet üzerinden yapılan araştırmalarda İzmir’de en çok tavsiye edilen psikologlar arasında yer bulmuşlardır.

Yüzyüze ve Online Terapi

Nora Psikoloji yüzyüze terapi çalışmaları dışında online psikolog görüşmeleri ile danışanlarına destek olabilmektedir. Online psikolog görüşmelerinde danışan ve psikolog internet üzerinden görüntülü olarak görüşme sağlamaktadırlar. Online terapi uzun yıllardır kullanılan bir yöntem olsa da özellikle son dönem sosyal izolasyon sebebiyle daha çok farkedilen ve tercih edilen bir yöntem olmuştur. Destek almak istediğiniz konuyla ilgili yüz yüze terapiye katılabileceğiniz gibi seanslarınızı online terapi şeklinde planlama imkanı da bulabilmektesiniz. Üstelik hem yüzyüze hemde online terapi için randevunuzu da online psikolog randevusu sekmesi üzerinden kolayca oluşturabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 11.7.2020 03:35

İLGİLİ HABERLER