Asayiş
  • 17.5.2022 12:37

İzmir'de korkunç cinayet

İzmir'in Çeşme ilçesinde, inşaat bekçisi Adem Tan'ın (66) öldürülmesi olayında 2 kişi tutuklanırken, cinayete ilişkin flaş detaylar ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden dini nikahlı çiftin, tartıştıkları Tan'ın başına keserle vurduğu ve öldürdükten sonra cesedi bir battaniyeye sardıkları öğrenildi.İzmir'in Çeşme ilçesinde bir inşaatta bekçi olarak çalışan Adem Tan, 12 Mayıs sabah saatlerinde, kısa bir süre sonra döneceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Tan'ın eve geri dönmemesi üzerine yakınları polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Tan'ın bulunması için çalışma başlatan polis, Adem Tan'ın ilçede hurdacılık yapan Ümit G. ve dini nikah ile birlikte yaşadığ Necla T. ile husumetli olduğu bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri, Mamur Baba bölgesinde bir çadırda kaldığı öğrenilen Ümit G. ile Necla T.'yi gözaltına aldı. Ümit G. ve Necla T., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyette yapılan sorguda, Ümit G.'nin Adem Tan'ı tanıdığını, birlikte yaşadığı Necla T.'yi rahatsız ettiği için başına keserle vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

CESEDİ YAKMIŞLAR!

Emniyette suçlarını itiraf eden Ümit G. ile Necla T.'nin, tartıştıkları Tan'ın başına keserle vurarak öldürdükten sonra cesedini bir battaniyeye sararak kaldıkları çadırın 200 metre ilerisine taşıdıkları ve burada cesedi yaktıkları ortaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 17.5.2022 12:38

İLGİLİ HABERLER