Asayiş
  • 20.9.2013 13:35

İzmir'de 'Kur'an-ı Kerim' cinayeti!..

Edinilen bilgiye göre, Karataş semti Mithatpaşa caddesi Numara 91 önünde geçen salı günü S.A (42), kapı komşusu Mevlüt Gümüş'le (27) tartışmaya başladı. Silahla bir el ateş ederek Gümüş'ü yaralayan S.A, can havliyle bir dükkanın içine sığınan Gümüş'e burada da bir el ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Gümüş'ü, Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane'de 3 gün yoğun bakımda kalan Gümüş, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Gümüş'ün İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine götürüldü.

Polis, olaydan sonra kaçan zanlı S.A'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Komşuları, S.A ile Gümüş'ün, Gümüş'ün ilkokul 3. sınıfa giden ikiz kızlarının ramazan ayında yüksek sesle Kur'an-ı Kerim okuması nedeniyle birkaç kez tartıştığı ileri sürdü. Apartmanda kapıcı olduğu öğrenilen Gümüş ile kapı komşusu S.A arasında "gürültü yapıyorsunuz" tartışmaları nedeniyle husumet oluştuğu iddia edildi. Apartman sakinlerinin ifadesine göre, eşinden boşandığı öğrenilen S.A, bir süredir psikolojik sorunlar yaşıyordu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:53

İLGİLİ HABERLER