Asayiş
  • 30.4.2015 12:32

İzmir'de pompalı dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle basılan Ezgi ve Emre kıraathanesinde bir kişi ölürken bir kişi de yaralandı.
Olay gece saat 00.30 sıralarında İzmir’in Karabağlar ilçesinde 4019/9 sokakta bulunan Ezgi ve Emre kıraathanesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre gece saat 00.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi pompalı tüfekle İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan Ezgi ve Emre kıraathanesini bastı. İçeride arkadaşları ile oyun oynayan ve İzmir’in Torbalı ilçesinde ikamet eden iki çocuk babası 44 yaşındaki Erdal Özcan’ı hedef alan kimliği belirsiz kişi pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. İki çocuk babası Özcan olay yerinde hayatını kaybetti. Atılan saçmalardan koluna isabet eden kıraathane sahibi 52 yaşındaki Hasan Karaaslan ise yaralandı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Hasan Karaaslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı arama başlatırken, olayın nedeni ise henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ABDÜLAZİZ BAYDİLLİ
İZMİR

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER