Yaşam
  • 30.6.2009 12:38

JACKSON'IN ARDINDAN 12 KİŞİ İNTİHAR ETTİ...

MJ'in aldığı ilaçların değişik isimlere yazılmış reçetelerden sağlandığı, ünlü yıldızın ilaçları illegal yollardan elde ettiği tespit edildi.

Popun kralı'nın ölmeden 2 gün önce Staples Center'da Londra konserleri için yaptığı provanın fotoğrafları ilk kez yayınlandı.

Ünlü Sanatçı müzik endüstrisinde tekrar zirveye yerleşti. Ebay'de 2 gün içinde 45 bin Jackson ürünü siparişi verildi. Avrupa ve Amerika'da, albümleri satış listelerinin ilk sırasına yerleşti. Jackson'ın ölümünden önce adı açıklanmayan bir kişi tarafından satın alınan internet alan adı www.michaeljacksonmemorial.com'un satışı için bir milyon dolar talep ediliyor.

Michael Jackson'ın değişimi

Foto galeri için tıklayın


Michael Jackson, ölümünün ardından müzik endüstrisinde tekrar zirveye yerleşirken, ilk sahneye çıktığı yer olan Harlem'e de ekonomik canlılık kazandırdı. Pop Kralının 9 yaşındayken kardeşleriyle birlikte ilk sahneye çıktığı Apollo Tiyatrosu'nun da bulunduğu New York'un Harlem bölgesinde, her köşe başına kurulan tezgahlarda sanatçının ürünleri satılıyor. Albümlerden posterlere, tişörtlerden buzdolabı süslerine Jackson'la ilgili hemen her ürünün tezgahları süslediği Harlem, son bir haftada yerli ve yabancı turistlerin de akınına uğruyor. Manhattan'da siyahi Amerikalıların yaşadığı bölge olan Harlem'de satışa sunulan Jackson ürünleri, 3-50 ABD Doları arasında fiyatlarla alıcı buluyor. Jackson ürünleri bölgeye ekonomik canlılık kazandırırken, Apollo Tiyatrosunda ünlü şarkıcı için bugün özel film ve albüm gösterimi düzenleneceği belirtildi.
Açık artırma sitesi eBay'den yapılan açıklamada, son 3 günde Michael Jackson'la ilişkili 48 bin ürünün siparişinin verildiği bildirildi. Jackson'ın ölümünden önce adı açıklanmayan bir kişi tarafından satın alınan internet alan adı www.michaeljacksonmemorial.com'un satışı için bir milyon dolar talep ediliyor.



Jackson, kendisi gibi genç yaşta hayatını kaybeden bir diğer müzik kralı Elvis Presley gibi, ölümünün ardından tekrar müzik listelerinin de en üst sıralarına tırmandı. Amerika'da, albüm satışlarının sıralandığı ITunes Listesi'nde ilk 10 şarkıdan 9'u Jackson'a ait. Bir başka online satış sitesi Amazon.com'da da en çok satan 15 albümün tamamı sanatçının eski albümlerinden oluşuyor. Sanatçının Temmuz ayında 50 konser vermeye hazırlandığı İngiltere'de de, 75 albümlük satış listelerinde Jackson'ın 15'e yakın eseri ilk sıralarda yer alıyor.
Başta eBay ve Amazon olmak üzere pek çok online alışveriş sitesinde Jackson'a ait satılan ürünler arasında, posterler, oyuncak bebekler, eski gazete ve magazin kupürleri, konser biletleri, tişörtler ve diğer elbiseler, rozetler, el çantaları ve albümler yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER