Gündem
  • 14.7.2020 23:04

Jakuzi içinde paylaşım yapan AK Partili başkan istifa etti

Jakuzi içinde skandal sözler sarf eden AK Parti Urfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, istifa etti.

AK Parti Urfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, jakuzide çekilen bir videosunda kullandığı ifadeler tepki çekti.

Görüntülerin hızla sosyal medyada yayılması üzerine Mehmet Salih Saraç, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Jakuzide video çekerek, “Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif edeceğim de” ifadelerini kullanan Mehmet Salih Saraç, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çirkin görüntüler sosyal medyaya düştü ve çok sayıda tepki geldi. “Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun” şeklinde yorumlar yapıldı.

Kararı sosyal medya hesabından paylaşan Saraç, şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Şanlıurfalı Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları Bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır.Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir.Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim.Bu sebeple AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.”

Güncellenme Tarihi : 14.7.2020 23:06

İLGİLİ HABERLER