Spor
  • 5.10.2008 00:40

JARABİNSKY: "ÇOK FAZLA GOL YİYORUZ!.."

Antalyaspor Teknik Direktörü Josef Jarabinsky, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçta ellerinden geleni ortaya koyduklarını ancak sonucu değiştiremediklerini belirterek, "İyi bir takıma karşı kaybettik, maçta skor 2-1 iken girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. 3. golden sonra tamamen oyun disiplininden koptuk. Elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalıştık. Fakat skoru değiştiremedik. İlk 6 haftada büyük takımlara karşı oynadık. Ancak ilk defa bu şekilde maç kaybettik" diye konuştu.
Antalyaspor taraftarının yönetimi istifaya çağırdığının hatırlatılması üzerine Jarabinsky, "Takımımızı daha iyiye doğru götürmeye çalışacağız. Özellikle defansta kendimizi geliştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok fazla gol yiyoruz ve şimdiye kadar da başarılı olamadık" ifadelerini kullandı. Jarabinsky, maçta hakemin bir penaltılarını da vermediğini sözlerine ekledi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, taraftarlara kaliteli bir maç izlettiklerini söyleyerek, "Buraya gelirken çok zorlu bir müsabakanın bizi beklediğinin bilincindeydik. Hatta empati yaparak kendimizi Antalyasporlu teknik heyet ve oyuncuların yerine koyduk. En az onlar kadar mücadele edip, teknik açıdan onlardan daha iyi olduğumuzu ispatlamak zorundaydık. Çok sayıda gol pozisyonu bulduk. Antalyaspor seyircisi, çok uzun zamandır böyle kaliteli bir müsabakada, kaliteli bir karşılaşma izlememiştir. Onlara böyle bir keyif yaşattığı için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bizi misavirperverlikle karşılayan Antalyaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Bu güzel oyunu da onlara armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.
Gaziantepspor'un tecrübeli kalecisi Murat Şahin ise, çok iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Karşılaşmada biraz goller gecikti. Ama sonuçta güzel bir galibiyet aldık" dedi.
Antalyaspor'un tecrübeli kalecisi Ömer Çatkıç da, maç sonucunun kendileri için üzücü olduğunu belirterek, "Bu maçı galibiyetle bitirip çıkış yapabileceğimizi düşündük. Ancak başaramadık. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz" diye konuştu.
Antalyasporlu futbolcu Uğur Kavuk ise, her zamanki gibi maça iyi başladıklarını, fakat yan toplarda ve adam paylaşımlarında hata yaptıkları için kaybettiklerini söyledi. Uğur Kavuk, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada mutlaka toparlanmaları gerektiğini kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER