Spor
  • 13.1.2020 17:10

Jeison Murillo Galatasaray'da

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor...

Ara transferin en hızlı takımı Galatasaray; Onyekuru, Saracchi ve Jesse'nin ardından dördüncü transferine imza attı. Fenerbahçe yıldız ismi bitirirken Beşiktaş da beklenen hamleyi yaptı. Şampiyonluk hedefindeki Trabzonspor'da ise sürpriz var...

GALATASARAY 2 MİLYON EUROYU REDDETTİ 

Stoper ve orta saha takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da satış listesinde bulunan Belhanda'ya beklenen teklif gelmedi. Oyuncu satmadan transfer yapamayan sarı-kırmızılı kulübün kapısı ise sürpriz bir isim için çalındı. Belçika ekibi Cercle Brugge, Galatasaray'ın 2000 doğumlu yıldız adayı Yunus Akgün'ü istedi ve resmi teklifini iletti. Sarı-kırmızılılar, A Takım'da oynama şansı bulamayan Yunus için Cercle Brugge'den gelen 2 milyon Euro'luk teklifi reddetti ve "Yunus'u satmıyoruz'' cevabını verdi.

MURİLLO GALATASARAY'DA

Muhabirimiz Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Onyekuru, Saracchi ve Sekidika’dan sonra G.Saray’ın dördüncü transferi Jeison Murillo olacak. Teknik Direktör Fatih Terim’in istediği Kolombiyalı stoper ve kulübü Sampdoria ile söz kesildi. Ligin ilk yarısında Sampdoria’da 9 maçta 660 dakika görev alan 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın yaklaşımı ve ısrarları sonrasında ‘evet’ yanıtını verdi. Murillo, kulübü Sampdoria ile görüşerek düzenli forma şansı bulamadığını belirtip Galatasaray’ın yaptığı teklifi değerlendirmek istediğini iletti. G.Saray’ın ilk teklifine ‘ret’ yanıtı veren İtalyan kulübü de sezon başında 12 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Murillo’nun düzenli forma giymesi ile değer kazanması adına Kolombiyalı oyuncunun da isteği üzerine bu kez ‘Evet’ dedi.

(Sabah)

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.1.2020 17:13

İLGİLİ HABERLER