Spor
  • 25.1.2014 16:17

John Heitinga için savaş çıktı

Ara transferde döneminin en aktif takımı olan Galatasaray, Everton'la yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı savunma oyuncusu John Heitinga için harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan televizyon kanalı Sky Sport’a konuşan ve oyuncunun Çizme’deki haklarını elinde bulunduran menajer Fabio Parisi, “Roma'da Burdisso'nun satışı sonrasında bir talep var. Sezon sonunda bir Dünya Kupası var ve Heitinga da orada yer almak istiyor. Şu anda görüşmelerde bulunan takımlar var, bunlardan biri de Galatasaray" ifadelerini kullanmıştı.

Daily Express gazetesinin haberine göre ise, Galatasaray ve Roma; adı bir süredir Beşiktaş ile anılan Hollandalı defans oyuncu için devreye girdi. Galatasaray'ın sürpriz bir hamle yaparak tecrübeli isimi kadrosuna katabileceği iddia ediliyor.

Öte yandan, tecrübeli defans oyuncusunun Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder ile çok yakın arkadaş olduğu da biliniyor.

Bu sezon Premier Lig'de takımı Everton’la sadece 4 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 1 Premier lig, 1 FA Cup ve 2 Lig Kupası mücadelesi olmak üzere 4 maçta forma giydi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:12

İLGİLİ HABERLER