Spor
  • 14.8.2022 15:40

Jorge Jesus istemediği 8 futbolcunun ismini yönetime bildirdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, gözden çıkardığı isimleri yönetime bildirdi.

Portekizli çalıştırıcının raporuna göre hareket eden Kanarya'da gönderilecek futbolcular netleşti. Yapılan transferlerle kadrosunda şişkinlik yaşayan Fenerbahçe'de üst üste vedalar yaşanacak.

 8 İSMİN ÜZERİ ÇİZİLDİ

Fotomaç'ın haberine göre; yeni kadro kurarken yabancı kontenjanını şişiren Fenerbahçe'de camia golcü beklerken yönetim temizlik derdinde. Elindeki 22 lejyonerden 20'sine lisans çıkaran sarı lacivertlilerde 8 ismin üzeri çizildi.

BONSERVİS SIKINTISI

Fenerbahçe hem maliyetleri düşürmek de bonservis geliri elde etmek için çaba harcıyor. Yüksek rakamlı sözleşmeleri olan lejyonerlere kimse bu ücretleri vermediği için süreç uzuyor. Sarı lacivertlilerin, bonservis geliri hedefi de biraz zor görünüyor.

TRİBÜN TEPKİSİ VAR

Gelenler ve gönderilecekler konusunda camia içinde de tartışmalar var. Başta Gustavo Henrique olmak üzere yenilerden bazıları, gönderileceklerden daha düşük performanslı görülüyor. Tribünler özellikle Pelkas'ın takımda kalmasını isterken, Szalai ve Osayi'nin de satılma ihtimaline tepki gösteriyor.

F.BAHÇE 20 MİLYON EURO BEKLİYOR

Osayi ve Szalai'nin talipleri Fenerbahçe'nin kapısını aşındırmaya devam ediyor. Macar stoper için en ısrarlı olan West Ham 17 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda. Ancak sarı lacivertlilerin beklentisinin 20 milyon euro olduğu ifade ediliyor. Zenit'in de yarışa katılması Fenerbahçe'nin elini güçlendirmiş durumda.

OSAYİ DE BEKLENTİ ÇOK BÜYÜK

Osayi için de Premier Lig'den çok sayıda talip var. Ama yönetim astronomik bir teklif gelmediği takdirde genç yıldızı satmayı düşünmüyor.

JESUS İSİMLERİ YÖNETİME VERDİ

Gözlerin ayrılacaklara çevrildiği Fenerbahçe'de vedalaşılacak futbolcular netleşti. Teknik direktör Jorge Jesus, kadroda düşünmediği isimlerin isimlerini yönetime verdi.

İŞTE O 8 İSİM

Jesus'un verdiği listede şu isimler yer alıyor: Mbwana Samatta, Steven Caulker, Max Meyer, Marcel Tisserand, Maurice Lemos, Dimitris Pelkas, Megrim Berisha, Filip Novak

Güncellenme Tarihi : 14.8.2022 15:41

İLGİLİ HABERLER