Spor
  • 24.3.2019 00:53

Jose Mourinho resmen açıkladı! Geri dönüyor...

Geçtiğimiz Aralık ayında Manchester United'daki görevine son verilen Jose Mourinho, o gün bugündür boştaydı. Portekizli teknik adam, geleceğiyle ilgili olarak yaptığı son açıklamada çok net konuştu.

Arka arkaya aldığı başarısız sonuçların ardından geçtiğimiz Aralık ayında Manchester United'daki görevine son verilen Jose Mourinho, o gün bugündür boştaydı.

beIN SPORTS'ta yorumculuk yapmaya başlayan 56 yaşındaki teknik adam, kanala yaptığı açıklamada "Şu an kafamda Haziran ayında yeni bir kulüple anlaşmak var. Yeni sezon öncesi bir takımın başına geçmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Ne istemediğimi çok iyi biliyorum." diyen Portekizli hoca, "Bu yüzdendir ki şu ana kadar gelen 3-4 teklifi reddettim. Kafamda belli bir kulüp yok ama yeni işimin doğası ve boyutlarının ne olacağı belli." şeklinde konuştu.

Herhangi bir milli takımı çalıştırmak istemediğini söyleyen Mou, "Ben günlük çalışmayı seven bir insanım. Daha çok turnuvada olmayı ve daha çok maç yapmayı seviyorum. Bu yüzden kulüp seviyesinde kalacağım." dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2019 00:55

İLGİLİ HABERLER