Spor
  • 25.9.2019 01:31

Jose Mourinho spikeri rezil etti

FIFA En İyiler Ödül töreni görkemli bir şekilde gerçekleştirilirken, ekrana yansıyan bazı anlar gündem oluşturdu. O anlardan birinin kahramanı da Jose Mourinho'ydu

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, kendisine mikrofon uzatan spikere kısa bir konuşma yaptı. Spiker bir soru daha soracakken Portekizli teknik adam, röportaj yerine arkasını dönerek ayrıldı. Olaya şaşıran spiker istifini bozmamaya çalışarak, "Ama burada benimle kalmalısınız, neden gitmek istiyorsunuz? Gitmek istiyorsunuz, peki" diyerek durumu idare etmeye çalıştı.

Jose Mourinho, "Burada benim gibi Capello ve bazıları şu anda çalışmıyor; ama ödüle adayım" diye konuştu ve arkasına bakmadan röportaj yerinden ayrıldı.

Deneyimli teknik adam geçtiğimiz sezon Manchester United'dan görevden alındığından bu yana takım çalıştırmıyor. Mourinho şu anda Sky Sports'ta Premier Lig maçlarını yorumluyor.

Lionel Messi tepki çekti!

FIFA En İyiler Ödül Töreni'nde yılın en iyi futbolcusu seçilen Lionel Messi, kendisi ile röportaj yapmak için mikrofon uzatan spikere hiçbir şey demeden yanından geçti. Bu olay sosyal medyada Arjantinli oyuncunun aleyhine tepki yarattı.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2019 01:44

İLGİLİ HABERLER