Gündem
  • 29.4.2019 22:30

Josef Sural'ın eşi bakanın uçağıyla ağlaya ağlaya gitti

Yürek burkan görüntü! Eşi gözyaşları içinde ayrıldı

Futbol dünyasını yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden Josef Sural'ın, eşi ve kızları Alanya'dan ayrıldı.

Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun Kayseri deplasmanından döndüğü VIP minibüsün su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Josef Sural için kulüp tesislerindeki antrenman sahasında tören düzenlendi.

Törene katılan ve bir konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sural'ın eşi ve çocuklarını kendi uçağıyla Prag'a bırakacağını belirtmişti. 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alanyaspor ailesinin çok kıymetli bir evladının kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadığını kaydetti. Sural'ın ailesine, sevdiklerine, Alanyaspor camiasına, taraftarlarına, hocalarına başsağlığı dileyen Çavuşoğlu, "Bugün telefonla görüştüğüm Çekya Dışişleri Bakanı Tomas Petricek'in kulübümüze ve Alanya halkına ve kulübüne, taraftarlarına baş sağlığı dileklerini iletmek istiyorum. Gerçekten adeta kahrolduk. Bugün resmi bir ziyaret için gittiğim Kuzey Irak'ta bu üzüntü verici haberi başkanımızdan aldık. Cenazesinin ülkesine gönderilmesi için her türlü tedbiri aldık. Kulübümüze, taraftarlarımıza, tüm yetkililerimize, Valimize ve Alanya Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum." dedi.

"Bratislava'ya gidiyorum, giderken de bırakmak istedik" 

Sural'ın cenazesinin bu gece Antalya'dan İstanbul'a yarın sabah da ilk uçakla, 07.00 civarında kalkacak uçakla Çekya'ya göndereceklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Ailesini de birazdan kendi uçağıma (ATA uçağı) alıp Prag'a ulaştıracağız. Zaten Brastislava toplantısına gidiyorum. Giderken de bırakmak istedik." ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Çavuşoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Alanyaspor'un Çekyalı oyuncusu Josef Sural'ın eşi Denisa, minik kızları Vanessa ve Melissa Denise'yi, Çekya Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a bırakmak üzere ATA uçağına alarak Antalya'dan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2019 22:38

İLGİLİ HABERLER