Medya
  • 30.4.2006 02:13

JÜRİNİN BİRBİRİNE GİRDİĞİ YARIŞMADA ŞOK DİALOGLAR

atv'de önceki akşam yayınlanmaya başlayan "Star Avı" programında gergin dakikalar yaşandı. Önce Erol Köse ile Ercan Saatçi birbirlerine bağırırken, daha sonra Deniz Seki ile Ercan Saatçi arasında tartışma yaşandı. Son olarak da Deniz Seki, "Benim bu yarışmaya inancım kalmadı" diyerek stüdyoyu terk etti.

"Star Avı", starları birbirine düşürdü. atv ekranlarına gelen "Star Avı" adlı yarışmanın jüri üyeleri, daha ilk bölümden birbirine girdi. Program sırasında bir şarkıdan sonra Ercan Saatçi, "Bu güzel şarkının düzenlemesi Onno Tunç'a aittir, bu sebeple Onno Tunç'u rahmetle anıyoruz" dedi. Ancak şarkının düzenlemesi, sahnedeki orkestrayı da yöneten Turhan Yükseler'indi.

Bu durum ortaya çıkınca Erol Köse, "Ben Ercan Saatçi adına sizden özür dilerim" dedi. Saatçi ise, Köse'ye sert tepki göstererek, "Sen benim adıma özür dileyemezsin, ancak ben özür dilerim" diye bağırdı. Bunun üzerine Deniz Seki, "Reyting için bu tür polemiklere girmeyin" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Ancak Saatiçi, Seki'ye de sert tepki gösterip, "Reytingi düşünmüyorsan, neden bacaklarını açıyorsun, önce bacaklarını kapat" dedi.

SEKİ PROGRAMI TERK ETTİ
Jüri üyelerinin biraz sakinleşmesinin ardından star adayları şarkılarını söylemeye başladı. Jüri, bazı yarışmacıları beğenirken, kimilerini de eleştirdi. Ancak halk oylamasının açıklandığı bölümde Deniz Seki stüdyoyu terk etti. Halk oylamasının sonunda, Seki'nin sorumluluğunu üstlendiği alp ve Gamze, elemelerden sonra son ikiye kaldı. Jüriden son iki yarışmacıdan birinin elenmesi istenince Seki, çok inandığı iki yarışmacısının da ismini vermedi.
Seki, "Artık bu yarışmaya inancım kalmadı. Cezam neyse çekmeye, benim ve yarışmacıların tazminatlarını MED Yapım'a ödemeye hazırım. Halk oylamasının gerçekliğine inanmıyorum" diyerek stüdyoyu terk etti. Seki'nin stodyoyu terk etmesinin ardından canlı yayın sona erdi ve programın jeneriği ekrana geldi.

İŞTE DİALOGLAR:
* Sanatçı adayı Filiz sahneye gelmeden Erol Köse: Şimdi Spekülasyon sahibi bir aday geliyor! (Filiz pavyonda yada benzeri bir yerde çalışıyormuş)
* Jürinin ilk soruları "Doğru söyle. Yalan söyleme. Dürüst ol. Sen pavyonda mı çalışıyorsun. Eğer öyleyse bununla gurur duymalısın. Pek çok müzisyen arkadaşımız oralardan yetişti."
*
Ercan Saatçi'nin "Ayrılmam" şarkısının bestecisini yanlış hatırlayarak merhum Onnu Tunç'u anmasıyla ,Erol Köse "Ben seyircilerden Ercan adına özür diliyorum" diyor. Bunun üzerine ise Ercan Saatçi "Gerekirse ben özür dilerim. Sen benim adıma özür dileyemezsin" sözlerine Deniz Seki lafa girerek " Bu kadar sert olmana gerek yok Ercan", Ercan Saatçi bu sözler üzerine "Buna reyting adına şov yapmak denir. Sen de bacağını kapat o zaman"
*
Deniz Seki, "Aaaa ne biçim konuşuyorsun öyle. Yok artık... Senin dünya güzeli karın var. Hiç mi dekolte giymiyor?"
*
Ercan Saatçi " Ben bir şey söylemeyeceğim."
Deniz Seki "Bacaklanımla ilgilenmiş, izlememiş, yorum yapamıyor"
*
Ercan Saatçi, sanatçı adayı Filiz'e dönerek " Sen 'Ünlü birisi bana tecavüzde bulundu' demiştin. Ben de ünlü bir prodüktörüm. İsmini söyle o zaman. İnsanları töhmet altında bırakma."
Filiz ağlamaya başlıyor...
*
Deniz Seki sözünün kesilmesine kızarak sunucu Berrak Tüzünataç'a kızarak "Artık konuşmayacağım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:30

İLGİLİ HABERLER