Spor
  • 25.7.2009 04:33

JUVE KAZIK ATTI...

Galatasaray'ın sessiz sedasız transferini yürüttüğü Deco'dan kötü haber geldi... Görüşmeler sonucunda 7 milyon Euro'luk ve 3 taksitte ödenecek bir bonservis bedeliyle Chelsea ile anlaşan Sarı- Kırmızılı Kulüp, Deco'dan gelen haberle yıkıldı. Portekizli yıldızın menajeri Mendez'in, İtalyan devi Juventus ile de görüşme yaptığı ve Deco'nun aklını çeldiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ DA DEVREYE GİRDİ
G.Saray'ın kendisine yaptığı teklifle gurur duyduğunu belirten Portekizli yıldız, "Türkiye benim gelecek planlarım arasında yer almıyor. G.Saray'a ise teşekkür ederim" dedi. Bu arada Beşiktaş'ın da Deco için Chelsea'ye kiralama teklifi götürdüğü öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin hafta içinde İngiltere'ye giderek Deco'yla da görüşüp ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

SERDAR 10'UN KANATLARINDA
G.Saray'ın hazırlık kampından A Takım'da kalan tek genç oyuncusu olan Serdar Eyilik'in üstüne takımın genç kaptanı Arda Turan da titriyor... Tobol maçında sakatlanarak yürekleri ağıza getiren Serdar Arda'nın koruması altında... Girdiği her sert pozisyonda Serdar'ın yanında soluğu alan Arda'nın, bu yakın ilgisi taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor... Bu arada Tobol maçında kafa travması geçiren Serdar, 1 gün kontrol altında tutulduğu hastaneden taburcu oldu.

YABANCILAR FRANSIZ
Galatasaray, yabancılardan istediği performansı hala alamadı. Tobol maçında yabancı ilk 11'de bir tek Baros oynarken karşılaşmanın sonraki bölümlerinde ise Rijkaard'ın 3 değişikliği de yabancı oyuncuları sahaya sürerek yapması dikkatlerden kaçmadı.

GALATASARAY NEFES ALMIYOR
G.Saray UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu Maccabi Netanya ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla başladı. Tobol karşısında ilk onbirde görev alan oyuncular sahada rejenerasyon çalışması yaparken diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı. Aslan bugün izin yapacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER