Spor
  • 29.4.2021 13:56

Juventus'tan büyük ters köşe!

Son 9 sezonun Serie A şampiyonu Juventus'ta yönetim milli futbolcumuz Merih Demiral'la ilgili çok konuşulacak bir karara imza attı. İşte son dakika haberinin detayları...

Serie A'da lider Inter'in 13 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Juventus'ta yeni sezonda taşlar yerinden oynayacak.Şampiyonlar Ligi'ne katılamama ihtimali de bulunan son 9 yılın Serie A şampiyonu Juventus'ta Cristiano Ronaldo ve Andrea Pirlo ile yolların ayrılması gündemde...

MERİH DEMİRAL DA GİDİYOR

Calciomercato'nun haberine göre; 30 Haziran'a kadar 100 milyon Euro bulmak zorunda olan Juventus, Matthijs de Ligt ve Dejan Kulusevski dışındaki tüm oyuncuları için gelecek teklifleri değerlendirecek. Haberde Juventus'un en büyük gelir beklediği isimlerden biri olarak milli futbolcumuz Merih Demiral gösterildi.

EVERTON'A GİDERSE ÜCRETİ ARTACAK

Ocak ayında da fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılması gündeme gelen Merih Demiral'ı Premier Lig ekibi Everton'ın istediği vurgulandı.Carlo Ancelotti'nin çalıştırdığı İngiliz ekibinin milli futbolcumuzla transfer görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.Juventus'tan yıllık 1.8 milyon Euro alan Merih Demiral'ın Everton'a gitmesi durumunda ücretinin 3 milyon Euro'ya çıkacağı belirtildi.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Haberde ayrıca İngiliz ekibinin Juventus'la da transfer için temasa geçtiği ve 25-30 milyon Euro arasında bir teklifte bulunduğu yazıldı.Juventus'un Merih Demiral için daha yüksek bir teklif beklediği ancak anlaşmanın imkansız bir noktada olmadığı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2021 14:03

İLGİLİ HABERLER