Spor
  • 13.3.2020 09:47

Juventus'un yıldızı Dybala Koronavirüse yakalandı

Spor dünyasında corona virüsü depremi!

Dünyayı etkisi altına corona virüs salgını, spor dünyasını da etkiledi. Birçok organizasyon ertelenirken bazı takımlar karantina altına alındı. Ayrıca corona virüs testi pozitif çıkan futbolcular da oldu.Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını, spor dünyasını etkilemeye devam ediyor.

FRANSA'DA SEYİRCİ KISITLAMASI

Fransa Futbol Federasyonu, tüm ligleri geçici olarak askıya aldığını açıkladı.

SERIE A'DA MAÇLAR DURDU

Serie A'da 3 Nisan'a kadar maçların oynanmayacağı açıklandı.

HOLLANDA'DA FUTBOLA ARA

Hollanda'da tüm futbol liglerine, koronavirüs tehditi nedeniyle 31 Mart tarihine kadar ara verildi.

PORTEKİZ'DE SÜRESİZ ARA

Portekiz Futbol Federasyonu, ülkedeki bütün liglerin süresiz olarak askıya alındığını açıkladı.

UEFA TURNUVALARI ERTELEDİ

UEFA, 14 Mart ile 14 Nisan arasında oynanacak tüm U17 ve U19 turnuvalarının ertelendiğini açıkladı.

EURO 2020'NİN KADERİ GÖRÜŞÜLECEK

UEFA, EURO 2020 dahil tüm organizasyonları (yerel ve uluslararası) iptal etmek için 55 üye federasyonu 17 Mart'ta video konferansa davet etti.

İSPANYA'DA EN AZ 2 HAFTA DURDU

İspanya Futbol Federasyonu: "En az 2 hafta futbol faaliyetleri durduruldu ancak bu süre yapılacak değerlendiremeler sonucunda uzayabilir! Tüm olasılıkları değerlendiriyoruz"

NCAA TURNUVALARI İLK KEZ DURDU

NCAA, erkekler ve kadınlarda March Madness turnuvalarını iptal etti. 2. Dünya Savaşı esnasında iptal edilmeyen NCAA turnuvaları, koronavirüs sebebiyle tarihinde ilk kez iptal edildi.

REAL MADRID'DE CORONA ALARMI

Real Madrid'den açıklama; "Basketbol takımımızda bir oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. Aynı yerde çalışıldığı için basketbol ve futbol takımlarının karantinaya alınması önerildi. Tüm Real Madrid personelinin de karantinaya alınması tavsiye edilmiştir"

EUROLEAGUE ASKIYA ALINDI

THY EuroLeague yönetimi, Euroleague'nin süresiz bir şekilde askıya alındığını açıkladı.

FORMULA 1'DE KARATİNA

Formula 1'de sezonun ilk yarışı olan Melbourne GP öncesi Amerikan takımı Haas'ta 2, İngiliz takımı McLaren'de ise 1 çalışan koronavirüs nedeniyle karantina altına alındı. Ayrıca, Çin yarışı ertelendi, Bahreyn GP ise seyirciye kapatıldı.

NBA ASKIYA ALINDI

Amerikan Basketbol Ligi (NBA), basketbolculardan birinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesinin ardından tüm maçlarını süresiz olarak askıya aldı. NBA'den yapılan yazılı açıklamada, Utah Jazz oyuncularından Rudy Gobert'da koronavirüs tespit edilmesinin ardından tüm maçların ikinci bir bildirime kadar iptal edildiği belirtildi.

PREMİER LİG'DE SEYİRCİSİZ KARARI

Manchester City - Arsenal maçının koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesinin ardından İngiltere Premier Lig'de önemli gelişmeler yaşandı. İngiliz hükümetinin koronavirüs ile mücadele politikası kapsamında, Premier Lig maçlarının seyircisiz oynanması yönünde karar alındı.

CHELSEA ANTRENMANLARI İPTAL ETTİ

Premier Lig ekibi Chelsea, 'takıma yakın olan bir kişide' koronavirüs semptomlarına rastlanması nedeniyle tüm idmanları iptal etti.

DYBALA (JUVENTUS)

El Nacional, Juventus'ta Paulo Dybala'nın corona virüsü testinin pozitif çıktığını öne sürdü. Goal ise bu iddiaları yalanladı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.3.2020 09:52

İLGİLİ HABERLER