Gündem
  • 12.11.2011 00:55

KAÇIRILAN DENİZ OTOBÜSÜ BÖLÜCÜBAŞI'NA MI GİDİYOR?

Kendisini PKK militanı olarak tanıtan bir kişi tarafından kaçırılan deniz otobüsü Gemlik tarafına yöneldi.Deniz Otobüsünün rotası Gemlik açıklarındaki İmralı Adası'nda kalan teröristbaşı Öcalan'a doğru yönelmesi şüpheleri arttırdı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, ''Kaçırılan deniz otobüsünde 4 mürettebat ile 17 yolcu var'' dedi.
Büyükakın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 17.40'ta Gölcük'e gitmek üzere İzmit'ten hareket eden ''Kartepe'' adlı deniz otobüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından kaçırıldığını söyledi.
Deniz otobüsünün şu anda İstanbul sınırlarında olduğunu dile getiren Büyükakın, ''Kaçırılan deniz otobüsünde 4 mürettebat ile 17 yolcu var. Şu anda tehlike arz edecek bir durum yok. Geminin nereye gittiği de belli değil'' diye konuştu.
Bu arada Denizcilik Müsteşarlığı yetkilileri, geminin rotasının ''otomatik tanımlama sistemi'' ile takip edildiğini, buna göre saatte 21 deniz mili hızla, Marmara Denizi'nin güneyine, Gemlik Körfezi'ne doğru hareket halinde olduğunu bildirdiler.
KOCAELİ (A.A) -

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:21

İLGİLİ HABERLER