Spor
  • 24.9.2013 10:05

Kader günü!..

Ligde üst üste 3 hafta sahadan beraberlikle ayrılan Galatasaray, Avrupa’da Real Madrid’den tarihi fark yemiş ve Beşiktaş derbisi öncesi çatlak sesler yükselmişti.

En kritik gün bugün!

Başkan Ünal Aysal da Real Madrid maçı sonrası teknik direktör Fatih Terim’e telefonla ulaşmaya çalışmış ama İmparator ne başkanın çağrılarına yanıt vermiş ne de mesajlarına geri dönüş yapmıştı… Sular Olimpiyat’taki Beşiktaş galibiyetiyle durulmuş görülse de dananın kuyruğu bugün kopacak!

Yönetimi hedef almıştı

Terim ve Aysal arasındaki gerilim Real maçı sonrası telefon kriziyle sınırlı değil. Gerilimin evveliyatı Terim’in Milli Takım hocası olarak belirlendiği günlere ve Antalya maçının ertesine dayanıyor. Fatih Terim, yönetimin 2 yıllık sözleşme teklifine olumlu dönüş yapmamış, dahası Antalya maçı sonrası tecrübeli teknik adam yine yönetimi hedef alarak, “Birileri rahat etsin diyerek sözleşme imzalamam” demişti. Bu iki olayın üzerine Real Madrid sonrası Ünal Aysal’ın Terim’i telefonla araması ancak İmparator’un yanıt vermemesi başkanı kızdırdı.

Kimsenin haberi yok!

Başkan Ünal Aysal, bugün yapılacak yönetim kurulunda Terim’in son dönemlerdeki davranışlarını ve geleceğini masaya yatıracak. İşin ilginç yanı bu toplantıya katılacak isimlerin gündem maddeleri arasında ‘Terim’ şıkkı bulunmuyor. İmparator’un bugünkü toplantıda görevden alınabilme ihtimali kapalı kapılar ardında konuşuluyor.

Mehmet ÖZCAN/AMKSPOR
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:45

İLGİLİ HABERLER