Spor
  • 31.8.2013 21:37

Kadıköy 'Aziz istifa' sesleriyle yıkılıyor

Fenerbahçe’nin Sivasspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta maçı öncesinde Kadıköy’de taraftarlardan yönetime büyük tepki geldi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçeli taraftarlar “Yönetim istifa” diye bağırdı. Stat hoparlöründen ise müziğin sesi arttırılarak taraftarların sesi kısılmaya çalışıldı.

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada bir grup sarı lacivertli taraftar başkan Aziz Yıldırım'a tepki gösterip, yönetimi istifaya davet ederken, taraftarların büyük çoğunluğu ise bu taraftarları susturmaya çalıştı.

Tribünlerin bir kısmı, "Hesap versene, hesap versene, Aziz Yıldırım hesap versene" diye tezahürat yaparken, büyük çoğunluk ise susturmaya çalıştı. Bir bölümün yaptığı "Yönetim istifa" sloganları da her defasında bastırılmak için protesto edildi.

Taraftarlar, sarı-lacivertli takımın maç için ısındığı sırada da zaman zaman futbolculara yönelik, "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" şeklinde tempo tuttu.

Bu arada Fenerbahçe tribünlerinde her maçta klasikleşen, "Her yer Taksim, her yer direniş" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları 34. dakikada atıldı.

Ayrıca Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçeli taraftarlar bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'a yönelik tezahüratlarda da bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER