Spor
  • 9.4.2017 21:23

Kadıköy yine boş kaldı

Fenerbahçe taraftarları, Ülker Stadı tribünlerinin yine büyük bir kısmını boş bıraktı.

Kadıköy'de 5 bine yakın Fenerbahçeli taraftar karşılaşmayı takip etti. Konuk Akhisar Belediyespor'un 100 kadar taraftarı deplasman tribününden takımlarına destek oldu.

Fenerbahçe'de tek eksik 
Fenerbahçe'de tek eksik futbolcu, kolundaki kırık nedeniyle sezonu kapatan Brezilyalı forvet JoseFernandao oldu.

Brezilyalı futbolcuyu sakatlığından dolayı kullanamayan Advocaat, Emmanuel Emenike, Salih Uçan,Miroslav Stoch ve Oleksandr Karavaiev'i de yine 18 kişilik kadroya dahil etmedi.

Volkan Demirel formayı ligde de kaptı 
Sakatlığını atlatarak hafta içi kupada Kayserispor karşısında ilk 11'de oynayan Volkan Demirel, ligde de formayı kaptı.

Geçen hafta Kardemir Karabükspor karşısında iyi bir performans ortaya koyan Brezilyalı file bekçisiFabiano, formayı Volkan'a devretti.

Volkan Demirel, Süper Lig'de 5 maç sonra forma giydi. Son olarak ligin 21. haftasında 19 Şubat'taKasımpaşa maçında oynayan Volkan, ligde 48 gün sonra ilk 11'de oynadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maçın ilk 11'inde, geçen haftaya göre tek değişiklik yaptı.

Advocaat'tan tek değişiklik 
Ülker Stadı'nda Manisa temsilcisini ağırlayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Advocaat, sakatlığı düzelen kaleci Volkan Demirel'e kupadan sonra ligde de formayı verdi. Hollandalı teknik adam, Volkan dışında geçen hafta Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen takımında değişikliğe gitmedi.

Öte yandan Advocaat, hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Kayserispor karşısında dinlendirdiği isimleri de tekrar 11'e aldı. Kupada oynamayan Gregory van der Wiel, Hasan Ali Kaldırım ile Robin van Persie, bir maç sonra forma giydi.

Sarı-lacivertlilerde kalede Volkan Demirel oynarken, savunma dörtlüsü Van der Wiel, Simon Kjaer,Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluştu. Orta sahayı Mehmet Topal, Josef de Souza ve Alper Potuk'tan kuran Hollandalı teknik adam, kanatlarda ise Jeremain Lens ile Aatıf Chahechouhe'ye şans tanıdı. Fenerbahçe'nin ileri ucunda ise Van Persie forma giydi.

Fenerbahçe'de yedek kulübesinde Fabiano Ribeiro, Ozan Tufan, Moussa Sow, Şener Özbayraklı,Volkan Şen, İsmail Köybaşı ve Roman Neustaedter şans bekledi.

Güncellenme Tarihi : 9.4.2017 21:25

İLGİLİ HABERLER