Spor
  • 30.4.2007 01:03

KADIKÖY'DE BÜYÜK ŞOK: LİG TV KAMERALARININ KABLOLARI KESİLDİ!..

Fenerbahçe, Süper Lig'de Denizlispor ile yaptığı maçta 2-2 berabere kalarak taraftarına büyük bir düş kırıklığı yaşattı.
      Şampiyonluk mücadelesinde Beşiktaş'ın 3 puanla kapattığı 30. haftayı, Denizlispor beraberliğiyle geride bırakan sarı-lacivertliler 30. hafta öncesindeki 4 puanlık farkın 2'ye düşmesine engel olamadı. Fenerbahçe bu akşam aldığı 1 puanla puanını 60'a yükseltirken, Beşiktaş'ın 58 puanı bulunuyor.
      Denizlispor karşısında 19. dakikada ve 71. dakikada penaltıdan Alex'in attığı gollerle 2-0 öne geçen sarı-lacivertliler, 73. dakikada Adriano'nun, 81. dakikada da Fatih Yiğen'in attığı gollere engel olamadı.
      Kadıköy'de üst üste çıktığı son iki maçta, Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor ile 0-0, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında ise Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ligde Denizlispor karşısında da 2-2 beraberlik elde ederek, evinde 3 maçtır galibiyete hasret kaldı.
     
     TUNCAY KEZMAN İLE TARTIŞTI
      Karşılaşmanın 25. dakikasındaki Fenerbahçe atağında Tuncay müsait durumdaki Kezman'a pas vermeyip kaleye vurmayı tercih edince, Sırp futbolcu Tuncay'a kızdı.
      Tuncay, Kezman'ın tepkisine aynı şekilde yanıt verince, Sırp futbolcu yedek kulübesindeki teknik direktör Zico'ya dönerek kendisini oyundan çıkarmasını istedi.
     
     NAKLEN YAYIN SIKINTISI
      Fenerbahçe Kulübü ile yayıncı kuruluş arasında maç öncesinde yaşanan gerginlik, karşılaşmanın ikinci yarısında bazı kameraların devre dışı kalmasıyla devam etti.
      İkinci yarının başında 1 ve 2 numaralı kameralar devre dışı kaldıktan sonra, yayın yanlardaki ofsayt kameralarıyla devam etti. Bu kameraların da devre dışı kalmasıyla canlı yayın kale arkasındaki kameralardan verilen görüntülerle devam etti.
      Lig TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şansal Büyüka, maç sonrası Lig Tv Maraton programında yaptığı açıklamada 8 kameradan 6'sının kablolarının kesildiğini ve ikinci yarının büyük bir bölümünü 2 kamerayla vermek zorunda kaldıklarını söyledi.
      Büyüka, konuyla ilgili şöyle konuştu:
      ''Kadıköy'deki maçı milyonlar izledi. Maçı çok zor şartlar altında yayınladık. İkinci yarının büyük bir bölümünü sadece iki kamera ile ekranlarınıza getirebildik. Pilot kamera, pilot altı kamera, iki detay kameramız kabloları kesildiği için off oldu. Pek maç naklen yayınına benzemedi ama elimizden geldiğince görevimizi yapmaya çalıştık. Bu Kadıköy'deki naklen yayın ile ilgili gelişmeleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bugün İstanbul'un göbeğinde bir naklen yayını gerçekleştiremedik. Kusurlu değiliz. Naklen yayın aracı dışarıdadır. Yüzlerce metre kablolar yukarı çıkıyordu. Kablolar kesildi. 8 kameradan 6'sı off oldu.''
     
     ALEX, GOL KRALLIĞINDA ÜMİT'İ GEÇTİ
      Fenerbahçeli Alex, Denizlispor maçında attığı 2 golle sayısını 19'a çıkararak, gol krallığı yarışında Galatasaraylı Ümit Karan'ı geçti.
      Ümit, ligde dün Sakaryaspor ile deplasmanda yaptıkları maçta takımının attığı 3 golün 2'sine imza atarak, Denizlispor maçı öncesinde 17 gollü Alex'i yakalamıştı.
      Bu arada, Fenerbahçe bu sezon ligde 2. penaltısını kazandı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER