Spor
  • 16.5.2022 00:00

Kadıköy'de Volkan Demirel'den olay hareket! Tribünlerden Fenerbahçe'ye tepki

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşan Fenerbahçe'de gözler rakip teknik adam Volkan Demirel'e çevrildi. Müsabaka öncesinde duygusal bir konuşma yapan Volkan'ın maç içinde yaptığı hareket dikkat çekti. Öte yandan maçın son dakikalarından sarı-lacivertli tribünlerden kendi takımlarına tepki geldi.

Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile karşılaşan Fenerbahçe sahaya Devler Ligi öne eleme bileti hedefiyle çıktı. Tribünde gözler eski Fenerbahçeli isimler Teknik adam Volkan Demirel ve futbolcu Caner Erkin'e çevrildi. Müsabaka öncesinde duygusal bir konuşma yapan Volkan'ın maç içinde yaptığı hareket ise tribünlerden alkış aldı. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

DERBİ SONRASI 2 DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe, bu mücadeleye Beşiktaş derbisine göre 2 değişiklik yaparken, sahaya 5 futbolcusundan yoksun çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, ligde son oynadıkları Beşiktaş maçına göre kadrosunda 1'i zorunlu olmak üzere 2 değişikliğe gitti. Kadıköy’de oynanacak olan karşılaşmada cezalı Mert Hakan Yandaş'ın yerine Bright Osayi-Samuel'i oynatan Kartal, geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle oynayamayan Serdar Aziz'i de Filip Novak'ın yerine sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Fatih Karagümrük karşısında kalede Altay Bayındır'a görev verirken, savunma dörtlüsünü Nazım Sangare, Serdar Aziz, Marcel Tisserand ve Ferdi Kadıoğlu'ndan oluşturdu. Orta sahada Luiz Gustavo-Miha Zajc ikilisini bozmayan 60 yaşındaki çalıştırıcı, bu isimlerin önünde İrfan Can Kahveci'ye görev verdi. Kanatlarda Bright Osayi-Samuel ve Diego Rossi'ye formayı veren Kartal, gol yollarında da Serdar Dursun'a şans verdi.
Fenerbahçe'de Berke Özer, Ertuğrul Çetin, Jose Sosa, Mergim Berisha, Enner Valencia, Çağtay Kurukalıp, Filip Novak, Attila Szalai ve Burak Kapacak ise yedek kulübesinde forma bekledi.

Kadıköyde Volkan Demirelden olay hareket Tribünlerden Fenerbahçeye tepki

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK
Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında 5 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde cezalı Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Kim Min-jae, Miguel Crespo ve Arda Güler müsabakada forma giyemedi.

ALTAY BAYINDIR 'DALYA' DEDİ
Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında "Dalya" dedi. Sarı-lacivertli takımın 24 yaşındaki kalecisi, tüm kulvarlarda 100. resmi maçını VavaCars Fatih Karagümrük karşısında oynadı.

Kadıköyde Volkan Demirelden olay hareket Tribünlerden Fenerbahçeye tepki

VOLKAN DEMİREL, KADIKÖY'E RAKİP OLARAK GELDİ
Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Volkan Demirel, Kadıköy'e rakip olarak geldi. Sarı-lacivertli camiada kaleci ve kaptan olarak uzun yıllar gören yapan, ardından teknik heyette de yer alan Volkan Demirel, ilk defa Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü olarak Fenerbahçeli taraftarların önüne çıktı.

Volkan Demirel maç öncesinde duygularını aktarırken "Buranın kokusu, özlemi çok fazla. Zaten yanlışlıkla Fenerbahçe soyunma odasına girip İsmail Hoca'dan taktik aldım." dedi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Volkan Demirel'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Kadıköyde Volkan Demirelden olay hareket Tribünlerden Fenerbahçeye tepki

VOLKAN'DAN ESTETİK HAREKET
Eski kaleci Volkan Demirel'in maç esnasında eliyle verdiği uzun pas ise büyük alkış aldı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Berabere biten maçın ardından konuşan Volkan Demirel: Ben Fenerbahçeliyim, burası beni Volkan yapan yer, burada doğdum burada büyüdüm. Şu an Karagümrük Teknik Direktörüyüm ve bundan mutluyum. Taraftarlar her zaman beni destekledi. Bugün de desteklediler. Ben de onları seviyorum. İnşallah Volkan sevgileri devam eder." dedi.

TRİBÜNDEN FENERBAHÇE TAKIMINA ISLIK
Mücadelenin son dakikalarında sarı-lacivertli tribünlerden kendi takımına ıslık geldi. Sarı-lacivertlilerin kendi sahasında yavaş kalması ve rakip kaleye gitmemesi tepki gördü. Tribünler 'İleri ileri' tezahüratından bulundu. Fenerbahçe mücadeleyi kazanması halinde kesin olarak Devler Ligi ön eleme bileti alacaktı.

Kadıköyde Volkan Demirelden olay hareket Tribünlerden Fenerbahçeye tepki

ZEYNEP SEVER DEMİREL'DEN PAYLAŞIM
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel müsabakayı tribünden takip etti. Zeynep Sever paylaşımında "Çok özlemişim çok." ifadelerini kullandı

KADIKÖY’DE TRİBÜNLER KAPALI GİŞE
Fenerbahçeli taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’de oynanan sezonun son iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Saatler öncesinden stat çevresinde toplanan futbolseverler, Fatih Karagümrük maçı öncesinde takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.

ATTİLA SZALAİ KADROYA DÖNDÜ
Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, 3 maç sonra Fatih Karagümrük mücadelesinde kadroya döndü. Yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalara dönmesi beklenmeyen 24 yaşındaki savunmacı, beklenenden önce kadroda yer aldı. Szalai, son olarak 3 hafta önce Göztepe karşısında sonradan oyuna girmişti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.5.2022 00:08

İLGİLİ HABERLER