Asayiş
  • 7.9.2007 18:28

KADIN GARSON BİRLİKTE YAŞADIĞI RESTORAN SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ

ANTALYA'da 28 yaşındaki Gülçin Günaydın resmi nikah yapmayan 9 aylık çocuğunun babası restoran işletmecisi 29 yaşındaki Erol Cankurtaran'ı, işyerinde kalbine bıçak saplayarak öldürdü.
      Konyaaltı Toros Mahallesi'nde bulunan restoranın sahibi Erol Cankurtaran ile aynı işyerinde garson olarak çalışan ve 2 yıldır birlikte yaşadığı Gülçin Günaydın dün gece saat 01.00'de işyerini kapattı. 9 aylık bebekleri olan Gülçin Günaydın ile Erol Cankurtaran, restorandan çıkmadan nikah konusunda yine tartıştı. Gülçin Günaydın, “Çocuğumuz var, artık nikahımızı kıyalım. Ailem de çok sıkıştırıyor. Bir an önce nikah yapalım'' dedi.
      Erol Cankurtaran'ın “Şimdilik nikah yapmayı düşünmüyorum'' sözleri üzerine sinirlenen Günaydın, “Daha önce de bir çok kadınla dini nikahla yaşamışsın. Onları da ortada bırakmışsın. Beni de kullanıp bir kenara atmana izin vermem'' diye bağırdı.
      Koşarak restoranın mutfağına giden Gülçin Günaydın, aldığı ekmek bıçağını kendisini engellemeye çalışan Erol Cankurtaran'ın kalbine sapladı. Kanlar içinde kalan Erol Cankurtaran, olay yerinde öldü.
      Gülçin Günaydın bir süre bekledikten sonra polisi arayarak cinayet işlediğini ve teslim olmak istediğini söyledi. Olay yerine gelen polis, Günaydın'ı gözaltına aldı.
      Geceyi polis merkezinde geçiren ve sorgusu tamamlanan Gülçin Günaydın, bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER