Asayiş
  • 7.3.2009 12:43

KADIN GÖTÜRME KAVGASI : İKİ AĞIR YARALI

KONYA'da iki grup arasında bar çıkışında kadın konusunda başlayan kavgada 23 yaşındaki Osman Yaldır göğsünden, 23 yaşındaki Aytaç Sarı başından tabanca ile vurularak ağır yaralandı. Saldırganlar kaçarken, Yaldır ve Sarı hastanede tedavi altına alındı.
Selçuklu İlçesi Ferit Paşa Mahallesi Gürağaç Sokak'taki olay saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Osman Yaldır ve yanında bulunan arkadaşı Aytaç Sarı, sokak içerisindeki bardan çıkan ve yanlarında kadın bulunan 3 kişilik grupla tartışmaya başladı. Yaldır ve Sarı kadının kendileri ile gelmesini istedi. Bunun üzerine çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tabanca da kullanılan olayda, Osman Yaldır göğsünden, Aytaç Sarı başından silahla vuruldu. Ağır yaralanan Yaldır ve Sarı, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaldır, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Yaldır ve Sarı'yı vuran saldırganlar kaçarken, olay yerinde inceleme yapan polis, 7.65 mm. çapında Baretta marka silah ve 11 boş kovan buldu. Polis kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:28

İLGİLİ HABERLER