Ekonomi
  • 11.9.2013 00:35

Kadın işletmeciden ilginç eleman ilanı

DENİZLİ'de internet kafe işleten ve yanında çalışanların çeşitli bahanelerle işi aksatmasından bıkan Nihal Eren, yeni elaman arayışında ilginç bir yönteme başvurdu. Eren’in, işyerinin camına, üzerine astığı "Her gün beli, yanı ağrımayan, kaynanam gibi domuşup kalmayan, sevgilisiyle kavga edip depresyona girmeyen, 'Halamın kızı ölmüş' diye 2 güne bir izin istemeyen bayan eleman aranıyor' yazılı ilanı, görenleri şaşkına çevirdi.

Sırakapılar Mahallesi'nde internet kafe işleten 37 yaşındaki Nihal Eren, işyerinde çalışmak üzere kadın eleman bulmak için cama ilan astı. Ancak Eren’in astığı ilanı görenler şaşkınlık yaşadı. Yanında çalışan elamanların çeşitli nedenle işleri aksattığını ve bu nedenle işten çıkardığını dile getiren Eren, bahanesi olmayan eleman arıyor. Eren, işyerinin camına astığı ilanda, "Her gün beli, yanı ağrımayan, kaynanam gibi domuşup kalmayan, sevgilisiyle kavga edip depresyona girmeyen, 'Halamın kızı ölmüş' diye 2 güne bir izin istemeyen bayan eleman aranıyor" diye yazdı.

Nihal Eren, elemanlarının yaşattığı sıkıntıları ilanda yazdığını ifade edip, "Bugüne kadar yanımda çalışanlar ilanda yazdığım sebeplerle işe gelmedi veya geç geliyordu. Bazıları da işi aksatıyordu. Ben de böyle bir yönteme başvurdum. İş için oldukça talep var. Uygun kişiyi önümüzdeki günlerde seçeceğim" dedi.

Eren, işyerinin önüne park eden araçlar için de 'Park yapmak yasak, Öküzlere serbest' diye uyarı yazısı yazmıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:08

İLGİLİ HABERLER