Asayiş
  • 19.9.2013 19:53

Kadın sürücü ortalığı birbirine kattı...

MERSİN'de, kadın sürücünün kullandığı otomobil, önce kaldırımda bekleyen 3 kardeşe, daha sonra ise apartmana çarptı. 3'ü çocuk, 4 kişinin yaralandığı kaza sonrası yaralı çocukların yakınları, kazaye neden olan olay yerindeki otomobile zarar verdi.

Kaza, Toroslar Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi'nde meydana geldi. S.Ö. yönetimindeki 33 ACP 97 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda oynayan 4 yaşındaki Mizgin, 5 yaşındaki Nisa Nur ve 7 yaşındaki İnan Kırgeç isimli 3 kardeşe çarptı. Otomobil, daha sonra kaldırımı aşarak, Kırgeç Apartmanı'nın balkonuna çarparak durabildi. Kazada, otomobilin çarptığı 3 kardeş Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, sürücü S.Ö. ise Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan çocuğun yakınları olay yerine gelerek, kazaya tepki amacıyla olay yerindeki otomobile saldırdı. Otomobile tekme atan ve daha sonra çekici tarafından götürülmek istenen aracı vermek istemeyen vatandaşlara polis güçlükle engel oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:54

İLGİLİ HABERLER