Asayiş
  • 24.7.2009 16:38

KADIN SÜRÜCÜ, ŞAŞIRTAN BİR PLANLA SOYULDU

İzmir'de otomobiliyle seyreden kadın sürücü, kimliği belirsiz bir kişinin otomobilinin camına attığı taş sonrası kontrol için yolun kenarında durunca, başka bir kişi sağ ön koltukta bulunan çantasını alıp kaçtı.

ŞAŞIRTAN HIRSIZLIK

Bir kozmetik firmasında danışmanlık yapan Serpil Yücetan (47), çalıştığı şirkete ait otomobille seyrederken giderken, kimliği belirlenemeyen bir kişi cama taş attı. Gelen ses üzerine kontrol amacıyla otomobili yolun kenarına çeken Yücetan, taşın zarar vermediğini görünce tekrar araca binip gitmek istedi.

Bu sırada otomobilin sağından 45 yaşlarındaki bir erkek gelip, Yücetan'dan 2 TL para istedi. Kimliği belirsiz zanlı, Yücetan'ın camı açmasını fırsat bilerek içinde 120 TL, ehliyet, nüfus cüzdanı, kredi kartları ve cep telefonu bulunan çantayı alıp koşarak kaçtı. Neye uğradığını şaşıran Yücetan, yoldan geçen bir otomobili durdurup başına geleni anlattı, polise bilgi verilmesini sağladı.

Karakola gidip Yücetan, yaşadığı olayı anlatıp şikayetçi oldu. Polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlatırken, benzer şekilde yapılan hırsızlıklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtilti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER