Dünya
  • 10.9.2019 00:13

Kadına tecavüz etti, pitbull tarafından hadım edildi

Meksika'da bir suç çetesi bir kadına tecavüz ettiği öne sürülen kişinin ellerini kelepçeledikten sonra çıplak halde yatırıp cinsel organını pitbull köpeğine yedirdi. Yerel medya olayı çete üyelerinin diğer tecavüzcülere göz dağı vermek için paylaştıklarını duyururken tecavüz eden adam ne kadar yalvarsa da bırakmadılar.

Suç oranının yüksek olduğu Meksika'dan son dakika haberi geldi. Çete üyesi 5 kişi bir kadına tecavüz eden adamın cezasını kendileri akılalmaz şekilde vermek istediler. Çete üyeleri tarafından dövüldükten sonra ellerini kelepçeleyip çıplak halde yatırılıp üzerine pitbull köpeğini saldılar. Saldırgan köpek, adamın cinsel organını parçalarken çete üyeleri de bu durumu kayıt altına aldı. Konunun ayrıntıları ise şoke etti.

Tecavüzcüyü Pitbulla hadım ettirdiler

Türkiye'de bakılması yasak olan pitbull cinsi köpeği adamın üzerine saldılar. Saldırgan köpek, adamın cinsel organının ve testislerini parçaladıktan sonra yedi. Bu anları ise çete üyeleri kayıt altına aldı

Tecavüzcüyü Pitbulla hadım ettirdiler

YALVARSA DA BIRAKMADILAR

Kayıtta beş kişi tarafından etrafı sarılan adam, kelepçelenerek çırılçıplak yere yatırılmış halde ekrana yansıyor. Bu sırada da pitbull, adamın cinsel organına saldırıyor. Kurbanın, "Durun, beni bırakın, lütfen beni bırakın." diye haykırdığı duyuluyor. Ardından izleyenler arasından bir kişi adamın ağzını kapayarak, yardım çağırmasını engelliyor.

Tecavüzcüyü Pitbulla hadım ettirdiler

DİĞER TECAVÜZCÜLERE DERS OLMASI İÇİN YAPTILAR

Yerel medya, konuyla ilgili yayınladıkları haberlerde adamın bir kadına tecavüz ettikten sonra çete üyeleri tarafından yakalandığını ve çete üyelerinin diğer tecavüzcülere göz dağı vermek için videoyu paylaştıklarını yazdı.

Saldırıya uğrayan adamın akıbeti ise bilinmiyor.

Tecavüzcüyü Pitbulla hadım ettirdiler

Güncellenme Tarihi : 10.9.2019 00:25

İLGİLİ HABERLER