Asayiş
  • 29.6.2007 19:47

'KADINI BEĞENMEDİM' KURŞUNU

ANTALYA'da 50 YTL karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı kadını beğenmeyen 29 yaşındaki Erkan Sarı, parayı geri vermeyen 33 yaşındaki Bülent Volkan Ç. ile 25 yaşındaki S.D. adlı kadını tabancayla yaraladı.


      Olay, dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Erkan Sarı, 50 YTL karşılığı cinsel ilişkiye girmek için kadın pazarladığı iddia edilen Bülent Volkan Ç.'den bir kadın getirmesini istedi.

Parayı peşin veren Erkan Sarı, Bülent Volkan Ç'nin Ahatlı Mahallesi 3147 Sokak'ta bulunan evinde beklemeye başladı. Bülent Volkan Ç., kısa süre sonra yanında 25 yaşındaki S.D. adlı kadınla eve geldi. Erkan Sarı S.D.'yi beğenmeyince, ilişkiye girmeyeceğini söyleyerek parasını geri istedi. Parayı vermek istemeyen Bülent Volkan Ç. ile Erkan Sarı arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Erkan Sarı, yanında bulunan ruhsatsız tabancasıyla Bülent Volkan Ç. ve S.D.'ye kurşun yağdırdı. Bülent Volkan Ç. ve S.D. çeşitli yerlerinden yaralandı.


      Silah seslerini duyarak eve gelenlerin çağırdığı ambulansa bindirilen S.D. ve Bülent Volkan Ç. Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Yaralılar tedaviye alınırken, olaydan sonra kaçmaya çalışan Erkan Sarı polis tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Sarı, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER