Asayiş
  • 8.3.2021 23:52

Kadınlar Günü'nde erkek arkadaşı tarafından böyle darp edildi

Bursa’da bir kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında darp edildi. Yaşananlar kameralara yansırken, şikayetçi olan genç kadının erkek arkadaşına uzaklaştırma kararı verildi.

Bursa'da, A.Ş. sokak ortasında kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonrası erkek arkadaşı A.D. tarafından darbedildi. Kadınlar Günü'nde saçından tutulup yerde sürüklenen A.Ş.'nin yardımına ise sokaktan geçen ve yanında çocukları bulunan bir kadın yetişiyor ve araya girerek şiddetin devam etmesini engelliyor. Şiddet görüntüleri kameralara saniye saniye yansırken, olay ile ilgili harekete geçen polis, A.D. ve erkek kardeşi S.D.'yi gözaltına aldı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Şehit Dursun Acar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile seyir halinde olan çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü, cadde ortasında aracı durdurup kız arkadaşını araçtan indirdi.

Kadınlar Günü'nde erkek arkadaşı tarafından darp edildi

Şahıs genç kızı darp etmeye başlarken, çevredeki esnaf araya girdi. Çift daha sonra otomobile binip olay yerinden ayrıldı. Genç kadının darp edilmesi ve saçından sürüklenmesi çevredeki kameralara da yansıdı.

Kadınlar Günü'nde Erkek Arkadaşı Tarafından Darp Edildi

DARP ANI KAMERALARDA

Ardından çevredeki vatandaşların da toplanmasıyla olay yatıştırıldı. O anlar ise çevredeki bir vatandaşın amatör kamerasına yansıdı. Aynı zamanda çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; A.Ş.'nin, erkek arkadaşının darbetmesi sonucu yere düştüğü görüldü.

YOLDAN GEÇEN KADIN İKİLİNİN ARASINA GİREREK ŞİDDETİ ÖNLEDİ

Bu sırada olay yerinden geçen ve yanında çocukları olduğu gözlenen bir kadın, Kadınlar Günü'nde saçından tutulup yerde sürüklenen A.Ş.'ye müdahale ediyor. Kendisini siper eden kadın, A.Ş.'nin daha fazla şiddet görmesini engelliyor. Elleriyle A.D.'nin önüne set olarak aldığı darbelerle oldukça yıprandığı görünen kadını korumaya çalışıyor. 

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Yaşanan olayın ardından, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti. Kız arkadaşını yol kenarında darbeden A.D. ile olayın içerisinde yer alan erkek kardeşi S.D., polis tarafından gözaltına alındı. Darbedilen kadın ise, erkek arkadaşı ve kardeşi hakkında şikayetçi oldu. A.D. ve erkek kardeşi S.D.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 9.3.2021 00:24

İLGİLİ HABERLER