Asayiş
  • 26.8.2013 13:37

Kadınları soyacakken çırılçıplak soyuldular!

ESENYURT'ta tuzak kurdukları iki kişiyi bıçak ve silahla tehdit ederek senet imzalattırdıkları ve paralarını gasp ettikleri iddia edilen 2'si kadın 4 kişi yakalandı. Senetleri imzalamak istemeyen bir mağdurun çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptıkları iddia edilen şüphelilerden Menşule A. ile Çetin K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da polise müracaat eden iki kişi, tanımadıkları 2'si kadın 4 kişi tarafından kandırıldıkların, paralarının gasp edildiğini ayrıca zorla senet imzalatıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayetçilerden müteahhit F.A. "Satılık bir evim vardı. İki kadın gelerek benimle pazarlık etti. Daha sonra beni evlerine davet ettiler. İçeri girdikten kısa süre sonra eve gelen iki erkek 'Dayımın oğlunun nişanlısı ile sen burada ne yapıyorsun?' diyerek üzerime yürüdü. Beni çırılçıplak soyup resim çektiler. Daha sonra 100 bin liralık senet imzalattılar." dedi.

Diğer şikayetçi hurdacılık yapan M.U. ise "Daha önceden tanıdığım Buket A. beni telefonla arayarak buluşmak istediğini söyledi. Arabayla dolaşırken başka bir araç önümüzü kesti. İçinden çıkanlar "Sen dayımızın kızı ile burada ne yapıyorsun" diyerek bana bana saldırdı. Zorla 70 bin liralık senet imzalattılar. Cebimdeki 600 lirayı da gasp ettikten sonra kaçtılar." diye ifade verdi.

Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler olayla ilgili başlattıkları soruşturmada şüpheliler Menşure A. (21), Buket A. (21), Hakan G.(30) ile Çetin K.'yı (31) gözaltına aldı. Şüpheliler polisteki ifadelerinde şikayetçileri tartakladıklarını ancak senet imzalatmadıklarını iddia ettiler. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Menşure A. ile Çetin K. tutuklanırken Buket A. ile Hakan G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:30

İLGİLİ HABERLER