Yaşam
  • 30.5.2021 01:57

Kadir Ezildi 5. katta cam silerken yere düştü!

'Temizlik Benim İşim' yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, beşinci kattaki evin camlarını silerken yere düştü. Yürekleri ağza getiren Ezildi'nin camın alt tarafındaki çatının üstüne düştüğü öğrenen ekip derin bir nefes aldı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı temizlik videolarıyla tanınan ve şimdilerde Fox TV'de yayınlanan 'Temizlik Benim İşim' yarışmasında sunuculuk yapan Kadir Ezildi, talihsiz bir kaza yaşadı.

CAMA ÇIKINCA OLANLAR OLDU

CAMA ÇIKINCA OLANLAR OLDU

Yarışmacıyla gittikleri evde temiz yapan Kadir Ezildi, mutfaktaki bir camı silmek için mermerin üzerine çıktı.

Dengesini kaybeden genç sunucu bir anda yere çakıldı. Set ekibinin yürekleri ağza gelirken Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı.

DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ

"DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ"

O anları gülerek anlatan Kadir Ezildi, "İyiyim iyiyim, altta çatı varmış. Beşinci kattayız ama ben yine çıktım. Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler" dedi.

KADİR EZİLDİ KİMDİR

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Annesiyle babası boşandıktan sonra temizlik takıntısı başlayan 24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı.

İstanbul'da annesi ve kardeşiyle yaşayan Kadir, çamaşır suyu ile ilişkisini "Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum" diyerek açıklıyor.

ESTETİK İTİRAFI

ESTETİK İTİRAFI

Öte yandan Ezildi, programda bu sezon başında estetik yaptırdığını itiraf etmişti. Burnundan rahat nefes alamadığını söyleyen genç sunucu, bu nedenle küçük bir operasyon geçirdiğini anlatmıştı.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2021 02:16

İLGİLİ HABERLER