KAFASI KESİLEN KIZIN OTOPSİ RAPORUNDA DEHŞET TESPİT!.

2 dk okuma
KAFASI KESİLEN KIZIN OTOPSİ RAPORUNDA DEHŞET TESPİT!.

Hızlı Özet

Korkunç bir cinayete kurban giden liseli Münevver Karabulut'un köyünde yas var... Babası "Doğum gününde mezara koydular" diye feryat ederken, MS hastası annesine kara haber verilmedi..

Korkunç bir cinayete kurban giden liseli Münevver Karabulut'un köyünde yas var... Babası "Doğum gününde mezara koydular" diye feryat ederken, MS hastası annesine kara haber verilmedi..



İstanbul Etiler'de bir çöp konteynırından kesik başı ile vücudu çıkan liseli Münevver Karabulut, henüz 18 yaşında aşkının kurbanı oldu. Katil zanlısı 17 yaşındaki C.G. her yerde aranırken yaşasaydı bugün 19 yaşına girecek olan talihsiz kızın köyü Bolu Mengen'e bağlı Kayabaşı'nda ise matem var... Köydeki 12 hanede gözyaşı dinmek bilmiyor... MS hastası anne Melahat Karabulut'un henüz kızının hunharca bir cinayete kurban gittiğinden haberi yok. Fener Rum Patrikhanesi'nde aşçı olan baba Süreyya Karabulut ise ayakta bile duramıyor. Amca Hüseyin Karabulut'un evinde bulunan annebabaya, televizyon seyrettirilmiyor, gazete okutulmuyor.



ELLERİMLE BOĞARIM'

Taziye ziyareti için gelenleri ise amca karşılıyor. Köye günlük gazete gelmediği için çoğu yaşlı olan köy sakinleri tam olarak ne yaşandığını bilmiyor. Tek bildikleri, yazları yaylaya gelen, cana yakın, neşeli Münevver'in artık olmadığı. Münevver'in köyde yaşayan babaannesi Seher Karabulut, torununun 15 gün önce kendisini ziyarete geldiğini belirterek, "O cani katili bulsam ellerimle boğarım" diyerek feryat ediyor. "Acımızın ne olduğunu biliyor musunuz? Bizim sorunumuz Türkiye'nin sorunu. Hakkın hukukun sorunu. Bu ülkenin polisi var. Katili bir an önce bulsunlar" diyen babaanne Münevver'in en son kendisine telefonda "Kendini üzme" dediğini anlattı. Amca Hüseyin Karabulut da büyük acı yaşadıklarını, anne ve babanın cinayetin ayrıntılarını bilmediğini söyledi. Önceki gün akşam saatlerinde çocuk yaşlarda Kuran Kursu için gittiği camide akşam ezanına müteakip kılınan cenaze namazıyla toprağa verilen Münevver'in mezarını dün babası ziyaret etti.



'ÖZEL EKİP KURMADIM'

Yakınlarının yardımıyla mezarlığa giden acılı baba, uzun süre kızının başında oturup, gözyaşı döktü. Baba Karabulut, "Yarın (bugün) doğum günüydü yavrumun. Doğum gününde mezara koydular. Acımız çok büyük. Dostlar sağolsun" diyebildi. Baba kızının katili yakalansın diye özel bir ekip kurdukları iddialarını yalanladı. 



Otopsi raporundaki dehşet 


Münevver Karabulut'un katil zanlısı tarafından nasıl vahşice öldürüldüğü otopsi raporuyla ortaya çıktı. Zanlı, sırt üstü yere yatırdığı genç kızın üzerine çıkıp, göğsüne art arda bıçak sapladı. Ardından da testereyle boğaz kısmından kafasını kesti. Genç kızda, tecavüz bulgusuna ise rastlanmadı. İşadamı babası ile annesi halen gözaltında bulunan katil zanlısı C.G.'nin arkadaşlık teklif ettiği Münevver tarafından önce reddedildiği, ancak ısrarlar karşısında genç kızın flört teklifini kabul ettiği ileri sürüldü. Yurtdışına kaçtığı iddia edilen C.G.'nin, 'sakin' kişiliğinin yanı sıra zaman zaman anlık öfke nöbetleri geçirdiği de öne sürüldü.

Bu haber 77233 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı
Asayiş

İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen İsrail bağlantılı uluslararası dolandırıcılık şebekesine yönelik operasyonda; 248 şahıs hakkında yürütülen çalışmalarda 201 kişi gözaltına alındı. 201 kişinin 45’inin yabancı ülke vatandaşı olduğu, yabancı uyrukluların ise 20 farklı ülke vatandaşından oluştuğu belirlendi.

Habervitrini10990 Görüntüleme
Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği
Asayiş

Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği

7'si kadın 18 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonun ayrıntıları şaşkınlık yarattı! Şüphelilerin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği ortaya çıktı! İşte detaylar

Habervitrini12161 Görüntüleme
Elif Merve Yılmaz dosyasında çarpıcı iddia: “Cesedi taksiyle götürüp gömdüler”
Asayiş

Elif Merve Yılmaz dosyasında çarpıcı iddia: “Cesedi taksiyle götürüp gömdüler”

Dosyaya yönelik ihbarlarda, Elif Merve'nin Mikail tarafından öldürüldüğü, Bilge ile Ersin'in ise olaydan haberdar olduğu ileri sürüldü. Bilge iddiaları reddederken, taksici Ersin Solak da söz konusu suçlamadan bilgisinin bulunmadığını belirtti.

Habervitrini10905 Görüntüleme
Sebze ve meyvede fahiş fiyata 40 tutuklama!
Asayiş

Sebze ve meyvede fahiş fiyata 40 tutuklama!

Yaş sebze ve meyve piyasasındaki fahiş fiyat uygulaması soruşturmasında mahkemeye sevk edilen 40 şüphelinin tamamı hakkında tutuklama kararı verildi.

Habervitrini9178 Görüntüleme