Spor
  • 14.5.2013 02:21

Kafka: Çıkışımız sezon sonuna denk geldi

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, rakipleri karşısında ilk yarıda oyunun hakimiyetini eline alan anlayışla mücadele ettiklerini belirterek, “İkinci yarı özellikle 20-25 dakika oyunun kontrolünü kaybettik. Bunu yorgunluğa bağlıyorum. Teslim olan bir Trabzonspor vardı. Sonra kontrataktan gol bizi rahatlattı. Trabzonspor’un bir çıkışı var ama maalesef bu sezon sonuna denk geldi. İnşallah seneye bıraktığımız yerden devam ederiz. Şimdi her şeyimizi kupaya vereceğiz" diye konuştu.
Aralarından ayrılacak oyuncularının bulunduğunu bunları hafta içinde yapacağı basın toplantısıyla açıklayacağını anlatan Kafkas, şu ifadeleri kullandı:
"Bamba ve Colman durumuna açıklık getirelim. İkisi de ayrılmak istediğini söyledi. Colman çocuklarının okul problemi nedeniyle ayrılmak istiyor. Bonservis bedeli var getirirse gidebilir. Bamba da menajerini getirdi, kulüpte gelecek sezon oynamak istemediğini söyledi. Zaten birkaç hafta kadroda almıyordum. Son hafta ve kupa maçı aramızda olmayacak. Alanzinho'dan ise beklediğim performansı alamıyorum. Kayserispor maçında etkili olamadı. Onla ilgili de kararımı vereceğim."
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Celustka ise, maça çok iyi başladıklarını belirterek, "İlk yarıyı iyi bir şekilde kapattık ancak ikinci yarı tempoyu kaybettik. Bu yeterli bir performans değil. Ligin son maçında çok daha güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Orada çok daha iyi bir performans göstermek zorundayız" dedi.
Trabzonsporlu oyuncusu Abdullah Karmil de, ligde alt sıraları ve kendileri için önemli bir maç oynadıklarını söyleyerek, "Alnımızın akıyla çıktık bu maçtan. 2010-2011 sezonunda yaşanan bazı olaylardan sonra önemliydi. Umarım birilerine ders vermişizdir. Temiz bir futbol oynadığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, skorun önemini belirterek, “İlk yarı bize yakışmayan oyun, ikinci yarı farklı bir biz vardı. Attığımızdan 2 mislini kaçırdık. 3 gol attık ama 4 gol yedik. Gerçek bir santrforumuz olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz. 34 haftanın bütün özeti önümüzdeki hafta ortaya çıkacak" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Zayatte ise, yaptığı açıklamada, "Kendimize gelmemiz, uyanmamız 45 dakika aldı. İkinci yarı kendimiz gibi oynadık. Girdiğimiz pozisyonları daha iyi değerlendirebilsek farklı sonuç ortaya çıkabilirdi" şeklinde konuştu.
Kazanmaları gereken maçı kaybettiklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Geraldes, matematiksel olarak şanslarının devam ettiği süreci, sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:21

İLGİLİ HABERLER