Spor
  • 25.1.2014 01:08

Kafkas, 'Paslardaki beceriksizliğimiz ön plana çıktı'

Ligin ikinci yarısının ilk maçı olduğunu hatırlatan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Ligin her başlangıcı zor oluyor. Bugün 3-4 oyuncusuyla fark oluşturan bir takıma karşı mücadele ettik. Deplasmanda alınan 1 puan sevindirici. Birkaç duran topun dışında istediğimiz oyunu oynadık. Biraz daha etkili hücum etmemiz gerekiyordu. Bunu başaramadık. Karşılaşma içerisinde final paslarındaki beceriksizliğimiz ön plana çıktı. Beraberlik maçın hakkıydı. Deplasmanda oynadığımız için 1 puan iyidir” şeklinde konuştu.
Kafkas, transfer döneminde adı Kardemir Karabükspor ile anılan Galatasaraylı futbolcu Dany hakkında, kendisinin Gaziantep’i çalıştırırken Dany’nin gelmesinde küçük de olsa katkısı olduğunu belirterek, “Ben Dany’yi sadece oyuncu olarak görmüyorum. Ailecek görüştüğümüz bir adam ama ona kırgınım. Bir takım sebeplerden dolayı Dany transferi olmadı. Bizden kaynaklanan bir sebepten dolayı değil. Karabükspor, kapısında bekletilecek bir kulüp değil. O transferi şimdilik dondurduk. Başkanımız da zaten bu konuda açıklamada bulundu. Bakalım, ilerleyen zamanlarda ne tür bir gelişme olacak göreceğiz” diye konuştu.
Kardemir Karabükspor’un tecrübeli futbolcusu Uğur Uçar ise, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerine değinerek, “Buradan 1 ya da 3 puanla dönmek istiyorduk. İstediğimizi aldık. Haftaya Elazığspor’u yenip yükselişe geçeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kardemir Karabüksporlu bir diğer futbolcu İshak doğan da, Kasımpaşa karşısında çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, “Buradan en az 1 puan istiyorduk onu da aldık. Sürekli üst sıraları zorlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER