Spor
  • 21.4.2019 17:00

Kagawa hırs yaptı! İlk 11'de olmazsa…

Beşiktaş’ın devre arasında Borussia Dortmund’dan kiraladığı Shinji Kagawa, formunu yükseltmek için Almanya’dan iki antrenör getirtti.

Beşiktaş’ta yeniden doğan Kagawa, hem ilk 11’e yerleşmek hem de milli takımdaki formasını kaptırmamak için ekstra idmanlar yapıyor. Japon yıldız gelecek sezon Beşiktaş ya da bir İspanyol kulübünde oynamak istiyor.

Beşiktaş olmazsa İspanya 1. Ligi

Borussıa Dortmund’da birlikte çalıştığı özel antrenörünü ve kondisyonerini Türkiye’ye getiren Kagawa, iki uzmanın da ücretini cebinden karşılıyor. Kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Japon futbolcunun öncelikle hedefi Beşiktaş’ta kalmak. Siyah beyazlı takımla anlaşamadığı takdirde, “Çocukluk hayalim” dediği İspanya 1. Ligi takımlarından birine transfer olmak istiyor.

Kara Kartal Sivas yolcusu

Öte yandan Beşiktaş, yarın deplasmanda oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayıp Sivas’a gidecek. Teknik direktör Şenol Güneş dünkü idmanda taktik çalışması yaptırırken, oyuncularına, “Rakip, savunma ağırlıklı oynayıp kontrataklarla gol arayacak. Özellikle savunmada çok dikkatli olmalıyız” dedi.

Güncellenme Tarihi : 21.4.2019 17:01

İLGİLİ HABERLER