Gündem
  • 8.11.2019 12:39

Kahraman Kedi bebeği böyle kurtardı

Bir kedinin ebeveynleri yanında yokken medivenden düşmek üzere olan bebeği kurtardığı ana ait görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Birkaç gün önce bir web sitesine yüklenen görüntülerde, ebeveynlerinin yalnız bıraktığı ve bir odada emekleyerek gezinen bir bebek görülüyor. Evin kedisi ise oturduğu koltuktan bebeği dikkatle izliyor.

Bir süre sonra bebek, merdiven başındaki açık kapıya yönelince inanılmaz bir şey yaşanıyor. Koltukta oturan kedi yerinden fırlayarak bebeği geri çektikten sonra, önüne geçerek merdivenden uzak durmasını sağlıyor. Kahraman kedinin bebeği kurtartırdığı görüntüler, sosyal medya yoğun ilgi görüyor.

 

Bebeğin her hareketini gözleyen kedi hızlı davranıyor.

Bir Anda Depara Kalkıp Merdivenlerden Düşmek Üzere Olan Bebeğin Hayatını Kurtaran Kedi

Neyse ki oyuncu kedi bir anda yerinden fırlıyor ve kendisiyle oyun oynadığını düşünen bebeği engelliyor. Bu niyetle mi yaptı yoksa sadece oyun oynadığını mı düşündü bilinmez, ancak kedinin bebeğin hayatını kurtardığı bir gerçek. Bebeğin, o merdivenlerden yuvarlanması halinde en iyi ihtimalle ciddi şekilde yaralanacağı aşikar.

 

İşte kahraman kedi.

Bir Anda Depara Kalkıp Merdivenlerden Düşmek Üzere Olan Bebeğin Hayatını Kurtaran Kedi

 

İnsanlar bebeğin ailesine tepki gösterdi.

Bir Anda Depara Kalkıp Merdivenlerden Düşmek Üzere Olan Bebeğin Hayatını Kurtaran Kedi

Birçok insan, ailenin nasıl olup da bebeği böyle bir alanda yalnız bıraktığına akıl sır erdiremedi. Bu olayda kedi bebeğin hayatını kurtarmış olsa da normalde kediler bebekler için hiç de iyi bakıcılar değillerdir. Bebeğin açık bir kapı ve merdiven bulunan bir yerde, yanında bir yetişkin olmadan bırakılması çoğu insanın tepkisini çekti.

Güncellenme Tarihi : 8.11.2019 13:44

İLGİLİ HABERLER