Asayiş
  • 31.3.2021 01:52

Kahramanmaraş'ta askeri kışlada yangın

Kahramanmaraş’ta bulunan askeri kışla içerisindeki ahşap binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan Gazi Kışlası'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, askeri kışla içerisinde bulunan ahşap bir binada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden askeri görevliler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kışla içerisine gelen itfaiye ekiplerine yangına müdahale etmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta askeri kışlada çıkan yangın söndürüldü

Kahramanmaraş'ta bulunan askeri kışla içerisindeki ordu evinde çıkan yangın söndürüldü.

Kahramanmaraş Gazi Kışlası içinde yer alan ordu evindeki yangına 10 itfaiye aracı, 50 personel ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çevrede güvenlik çemberi oluşturan polis ekipleri, söndürme çalışmalarına TOMA ile destek verdi. İtfaiye ekipleri yangının bölgeye sıçramaması için zamanla yarıştı.

Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarına başlandı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında bina kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2021 01:57

İLGİLİ HABERLER